K-Rauta-hero-banner

IDO kylpyhuonekalusteet ja wc-istuimet

Korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, jotka tuovat suomalaisiin kylpyhuoneisiin sopivia ratkaisuja.

Lattia-wc-istuimet

IDOn lattia-wc-istuimet on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja ne on valmistettu huolella kestämään pitkään käyttäen laadukkaita materiaaleja. Rimfree-istuimet ovat huuhtelukauluksettomina helppo puhdistaa. Kaksoishuuhtelulla varustetut wc:t kuluttavat vettä isolla huuhtelulla vain 4 l ja pienellä 2 l. Istuimien uusi täyttöventtiilitekniikka on hiljainen ja nopea. Saatavana on erilaisia malleja, kuten istuin poistoputkiliitännällä pesukoneelle tai pesualtaalle ja tavallista isommalla jalalla varustettu istuin, joka peittää mahdolliset vanhan istuimen kiinnitysjäljet lattiassa. Kannen voit valita oman mieltymyksen mukaisesti eri värisenä tai vaikkapa hitaasti sulkeutuvana SoftClose-mallina.

Edut:

 • IDOn laadukas Smart-lasitteella pinnoitettu pinta on helppo pitää puhtaana
 • Huuhtelukaulukseton istuimen reuna ei kerää likaa ja bakteereja
 • Vesiliitäntä on vaihdettavissa oikealle tai vasemmalle
 • Tuotteen mukana tulevat asennuksessa tarvittava muhvi ja sulkuventtiili sekä kiinnitysruuvit
 • Paljon eri kansivaihtoehtoja

lattiaistuin-geberit-ido-etusivu-krauta-content

Seinä-wc-istuimet

Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia tai rakennat kokonaan uutta, kokeile seinä-wc-ratkaisua, jossa putket, vesisäiliö ja viemäröinti ovat tyylikkäästi seinän takana piilossa. Seinän eteen jäävät näkyviin vain wc-kulho ja huuhtelupainike. Wc saa näin kevyen ja modernin ilmeen ja tila on todella helppo puhdistaa. Lisäämällä istuimen asennuselementtiin sähköliitännän, voit lisätä mukavuutta erilaisilla lisätoiminnoilla kuten hajunpoisto ja yövalo

Edut:

 • Tyylikäs ratkaisu ja paljon värivaihtoehtoja huuhtelupainikkeissa
 • Pitkään kestävä ratkaisu helpon huollettavuuden ja varaosien hyvän saatavuuden ansiosta
 • Sopii lähes joka tilaan ja kohteeseen, myös saneeraukseen
 • Ei vaadi välttämättä lattia-wc-istuinta enemmän tilaa
 • Istuimen korkeuden voi määritellä asennusvaiheessa
 • Seinälle asennettu istuin tekee kylpyhuoneen siivouksen vaivattomaksi

seinaistuin-geberit-ido-etusivu-krauta-content

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneen suunnittelussa on tärkeää valita oikeat kalusteet, jotka sopivat kylpyhuoneen tyyliin ja muotoon. Kalusteiden valinnassa kannattaa myös kiinnittää huomiota toiminnallisuuteen, jotta kalusteet palvelevat tarpeitasi juuri sinulle sopivalla tavalla. IDOn valikoimista löytyy jokaiselle sopivia kylpyhuoneratkaisuja – haluat sitten lisää säilytystilaa, avaruutta, tyylikästä muotoilua tai helposti puhdistettavia ratkaisuja. Tutustu kylpyhuonekalustevalikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

kalusteet-geberit-ido-etusivu-krauta-content

Pesualtaat

Kylpyhuoneen pesuallasta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota pesualtaan muotoon, designiin ja siihen, että se on helppo puhdistaa. IDO pesualtaita on saatavilla useissa eri muodoissa ja malleissa. Kaikissa altaissa on laadukas IDO Smart -lasite, jonka ansiosta pesualtaita on helpompi puhdistaa ja ne kestävät pidempään.

pesuallas-geberit-ido-etusivu-krauta-content

Peilikaapit ja peilit

Kun olet valitsemassa peilikaappia tai peiliä kylpyhuoneeseen, kannattaa miettiä sen toiminnallisuutta. Tarvitsetko enemmän säilytystilaa, minkä kokoiseen tilaan peili tulee, vai haluatko kenties enemmän valoa peilin kautta kylpyhuoneeseen. IDON valikoimista löytyy erikokoisia peiliratkaisuja, jotka sopivat jokaiseen kylpyhuoneeseen.

peilikaappi-peili-geberit-ido-etusivu-krauta-content

Suihkukaapit

Etsitkö kylpyhuoneeseesi turvallista ja muotoilultaan selkeää suihkukaappiratkaisua? IDOn valikoimista löydät joka tarpeeseen sopivan ratkaisun. IDOn suihkukaappien harkitut yksityiskohdat on suunniteltu arkea varten ja ne ovat muotoilultaan tukevia ja helppoja puhdistaa. Suihkukaappeja löytyy sekä viisi- että nelikulmaisena.

suihkukaapit-geberit-ido-etusivu-krauta-content

Video IDO Showerama 10-5 edut

Video IDO Showerama 10-5 edut