K-Rauta-hero-banner

Pidennetty palautusoikeus

Päivitetty 23.09.2022

K-Raudan remonttiasiakkaana saat 30 vuorokauden pidennetyn palautusoikeuden varastotuotteille (norm. 14 vuorokautta). Käytä palautuksissa Parempi Remppa -mobiilikorttia.

K-Raudan rekisteröityneet remonttiasiakkaat saavat myymälästä ostetuille tuotteille 30 päivän pidennetyn palautusoikeuden tietyin rajoituksin*. Palautusoikeus on voimassa, kun tuote on alkuperäisessä myyntipakkauksessa ja täysin ehjä.

Voit palauttaa tuotteet kaupan määrittelemään paikkaan esimerkiksi asiakaspalvelupisteelle tai kassalle. Pidennetyn palautusoikeuden saat näyttämällä remonttiasiakkaan mobiilikorttia.

Pidennetty palautusoikeus koskee myös verkkokauppaostoksia. Syötä palautuksen yhteydessä remonttiasiakkaan mobiilikortin numero.

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi

*) Palautusoikeutta ei ole kasveilla, sävytetyillä maaleilla eikä määrämittaan työstetyillä tuotteilla. Toimitus- ja välitysmyyntituotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus ei koske asiakkaalle erikseen tilattuja tuotteita. Palautusoikeus koskee laattojen osalta vain sellaisia avaamattomia tuotteita, joiden polttoerää on edelleen myymälässä saatavilla.

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi

parempi-remppa-cta

Pohditko mistä aloittaisit remontin? Aloita tästä. Tarjoamme palvelut sujuvampaan remonttiin. Tutustu ja liity veloituksetta K-Raudan remonttiasiakkaaksi.

Lue lisää