K-Rauta-hero-banner

Koronatesti ja suojaimet K-Raudasta

K-Rauta on tutkitusti Suomen luotetuin rautakauppa. Teemme vastuullisena yrityksenä kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme tuoneet valikoimaamme laadukkaiden kasvomaskien lisäksi antigeenitestit kotikäyttöön, jotka saat tammikuusta 2022 alkaen ostettua kattavasti K-ryhmän kaupoista. Kotitestit ovat nyt myynnissä ruokakauppojen lisäksi K-Rautojen, Onninen Express -myymälöiden sekä Intersportien ja Budget Sportien valikoimassa.

Kasvomaskit, käsidesit ja koronaviruksen kotitesti K-Raudasta

Valikoimastamme löydät laadukkaat kasvomaskit ja helppokäyttöiset antigeenitestit kotikäyttöön. Tilaa nämä kätevästi verkosta tai käy noutamassa lähimmästä K-Raudasta. Meiltä myös puhdistuslaitteet ja siivousvälineet, joilla bakteerit ja virukset pysyvät loitolla.

Hengityssuojaimet K-Raudasta

K-Raudasta löydät kattavasti hengityssuojaimia ja erilaisia kasvomaskeja tunnetuilta merkeiltä, kuten 3M, Scott ja Honeywell. Meiltä on saatavissa myös FFP2- ja FFP3-kasvomaskit. Tutustu valikoimaamme hengityssuojaimista ja hanki laadukkaat suojaimet joko työkäyttöön tai koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseen.

Siivouskoneet, pesuaineet ja käsidesit

Meiltä ovat saatavilla myös tehokkaat kodin siivouskoneet, pesuaineet kuin käsidesi henkilökohtaisen hygienian ylläpitoon. Höyrypesuri, tekstiilipesuri ja lattiapesuri auttavat ylläpitämään siisteyttä sisätiloissa poistaen haitallisia mikrobeja ja likaa. Lattia- ja höyrypesurin avulla pysyvät kaikenlaiset lattiamateriaalit ja kosketuspinnat puhtaana, niin keittiöissä, olohuoneissa, makuuhuoneissa kuin kylpyhuoneissakin. Tekstiilipesuri auttaa pitämään lian loitolla huonekaluista ja matoista. Käsidesi on tehokas apu tarkkaan käsihygieniasta huolehtimiseen.

Koronaviruksen pikatesti

Olemme lisänneet valikoimaamme koronaviruksen pikatestin, joka kertoo nopeasti mahdollisesta koronavirustartunnasta. Kotitesti eli kotona tehtävä antigeenitesti perustuu SARS-CoV-2-antigeenien määrittämiseen nenästä otetusta näytteestä. K-Raudassa myytävä antigeenitesti on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Tutustu tarkemmin tuotteeseen täältä ja tee tarvittaessa koronatesti kotona.

SARS-CoV-2-antigeenipikatestiä ei tule käyttää ainoana perustana SARS-CoV-2-infektion diagnosoimiseen tai poissulkemiseen. Huomioithan, että kotitesti ei ole 100-prosenttisen varma. Kotitestistä voit saada väärän negatiivisen tai väärän positiivisen tuloksen. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista. Kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä.

Tarkempaa tietoa koronakotitesteistä ja tulosten tulkinnasta löydät THL:n ohjeesta thl.fi/koronakotitesti.

Koronaviruksen pikatestillä ei ole palautusoikeutta.