K-Rauta-hero-banner

Palvelumme valtakunnallisille ja alueellisille rakentamisen ammattilaisille

Päivitetty 06.03.2020

K-Rauta-kauppiaat ovat kauppiasyrittäjiä ja kun asioit pääosin yhdessä kaupassa, sopimus kannattaa tehdä paikallisen kauppiaan kanssa. Jos työmaasi sijaitsevat kuitenkin laajemmalla alueella tai eri puolilla Suomea, asioimista helpottaa se, että voit hankkia tarvittavat materiaalit useammasta K-Raudasta yhdellä laskulla ja yhdenmukaisella hinnoittelulla K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelun kautta.

Rakentamisen yrityspalvelu on osa Keskoa, joten yksittäisen kaupan sijaan sopimus hankinnoista tehdään Keskon kanssa.

Yrityspalvelun vastuumyyjä hoitaa asiakkuuttasi kokonaisvaltaisesti, työmaiden päivittäiset asiat hoituvat edelleen paikallisesti tutuissa K-Rauta-kaupoissa nimettyjen yritysmyyjien toimesta. Yrityspalvelun sopimuspisteinä on 65 K-Rautaa. Laaja kauppaverkosto takaa tavoitettavuuden ja tuotteiden toimitusvarmuuden, yhteistyö tavarantoimittajien kanssa ja Keskon oma maahantuonti puolestaan laajan ammattilaisia palvelevan valikoiman.

Asiakkainamme on mm. valtakunnallisia ja alueellisia rakennusliikkeitä sekä kiinteistöjen omistajia ja huoltoyrityksiä, talotehtaita, kuntia ja kaupunkeja. Palvelemme myös suunnittelijoita ja arkkitehtejä. Lähes 60 vuoden kokemuksella suunnittelemme, ohjaamme ja toteutamme hankintaan liittyviä tehtäviä, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen.

Logistiset palvelut

Valitsemme yhdessä kanssasi liiketoimintaasi ja tilanteeseesi parhaiten sopivan logistiikkamallin, kuten esimerkiksi:

  • Yrityspalvelun varastokauppa K-Rauta-myymälöistä joko työmaalle toimitettuna tai noudettuna kaupasta
  • Tehdaskauppa (toimitukset suoraan teollisuudesta)
  • Keskusvarasto- ja terminaalitoimitukset Keskon oman maahantuonnin ja omien tuotemerkkien tuotteilla
  • Täsmätoimitukset (myös kerroksiin kannettuina ja saneerauskohteisiin)
  • Huoneistokohtainen setitys ja sisäänkanto
  • Eri lähtöpaikoista tulevien kuormien yhdistäminen

Palvelumme talotehtaille

Toimitamme rakennustarvikkeet talotehtaalle tai asiakkaasi tontille lähimmästä K-Raudasta. Toimitamme myös räätälöityjä tonttipaketteja. Perustuspaketti tai sisustuspaketti sisältää tarvittaessa määrälaskennan. Sisustuspaketti sisältää talon tai kohteen sisällä tarvittavat materiaalit. Muuttovalmispaketti sisältää myös pintamateriaalien määrälaskennan, setityksen ja sisäänkantopalvelun.

Palvelumme kiinteistönhuoltoon ja kiinteistöjen omistajille

Suomen laajimman rautakauppaverkoston kaupoissa on pitkät aukioloajat, jotka helpottavat ennakoimattomia tilanteita. Täydentäminen on helppoa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit myös nopeuttaa työtäsi valitsemalla ennakkokeräyspalvelun tai suoran toimituksen kohteeseen.

Palvelumme suunnittelijoille ja arkkitehdeille

Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunnattu kohtauspaikka ja tuotteiden showroom Helsingin keskustassa. Dekostudiossa on vaihtuva näyttely ajankohtaisia pintamateriaaleja ja kalusteita. Se tarjoaa myös inspiroivat tilat niin suunnittelutyöhön kuin koulutustilaisuuksiinkin. Tarjoamme Dekostudiossa myös suunnitteluapua ja mallitauluja erilaisiin kohteisiin. Dekostudion yhteistyökumppaneita ovat: Electrolux, Ensto, Geberit ja IDO, Gerflor, Hansgrohe, K-Rauta, Oodi Keittiöt, Parla, Polaria, Rakentamisen Yrityspalvelu, INR, Sika Finland Oy, Svedbergs, Tammiholma, Tikkurila, Unidrain ja Wicanders.

Dekostudio, Bulevardi 46, 00120 Helsinki Katso lisää osoitteessa: dekostudio.fi

Ammattilaisen K-Rauta PRO Center

Yritysasiakkaille tarkoitetuilla, paikallisesti palvelevilla PRO Center -osastoilla saat sujuvaa ja nopeaa palvelua omalta vastuumyyjältäsi. Päivittäiset hankinnat työmaalle saat paikallisesta K-Raudan PRO Centeristä.

Lue lisää PRO Centeristä ja katso PRO Center -myymälät