K-Rauta-hero-banner

K-Rauta PRO apunasi

Päivitetty 08.03.2021

Tunnet varmasti jo K-Raudan, pian tunnet myös K-Rauta PRO:n. Viestimme uuden nimen alla jatkossa palveluistamme ja valikoimastamme, jotka on rakennettu palvelemaan yritysasiakkaitamme.

Jatkossakin sinua palvellaan tuttuun tapaan K-Raudoissa ympäri Suomea, koska hommat sujuvat työmaalla parhaiten, kun asiointi tapahtuu sujuvasti ja lähellä. Sama tuttu, osaava myyjä auttaa yhä sinua tiukoissakin tilanteissa ja yhteistyö toimii joustavasti – aina työmaalle asti.

Haluamme tehdä K-Rauta PRO:sta alan parhaan kumppanin rakentamisen ammattilaisille. Uskomme, että pystymme siihen yhdistämällä paikallisen toimijan ketteryyden ja valtakunnallisen ketjun muskelit. Ne auttavat meitä vastaamaan tarpeisiisi ja kehittämään niin valikoimaamme kuin palveluitammekin.

Me K-ryhmässä olemme edelläkävijöitä vastuullisuudessa. Jo viidettä vuotta peräkkäin meidät on valittu maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi. Se tarkoittaa, että toimimme vastuullisesti alusta loppuun. Hankimme vain kestävästi valmistettuja tuotteita ja pyrimme kierrättämään kaiken sen, mikä kierrätettävissä on – ja se on paljon.

K-Rauta osaa myös palvella kuluttajia. Kun sinä haluat keskittyä hommiin työmaalla, voit jättää osan asiakkaidesi palvelusta meidän harteillemme. Kuluttaja-asiakkaita palvelevat myyjämme auttavat heitä mielellään vaikkapa materiaalivalinnoissa – käyväthän asiakkaasi meillä kaupassa muutenkin.

Me onnistumme, kun sinä menestyt.

Lupaamme sinulle, että yhteistyö kanssamme on palkitsevaa, asiointi tapahtuu sujuvasti ja lähellä ja autamme sinua palvelemaan omia asiakkaitasi paremmin.

Me K-Rauta PRO:ssa teemme joka päivä töitä sujuvampien työmaiden puolesta.