K-Rauta-hero-banner

K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelu

K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelu yhdistää valtakunnan ylivoimaisesti laajimman rautakauppaverkoston ja tarjoaa ammattiasiakkaalle palvelut sujuvasti K-Raudan kanssa.

Päivitetty 23.04.2024

Yritysasiakkaan paras hankintakanava, K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelu, toimii Suomessa. Asiakkaitamme ovat muun muassa valtakunnalliset rakennusliikkeet, teollisuus ja muut yritysasiakkaat.

Rakentamisen yrityspalvelu suunnittelee, ohjaa ja toteuttaa

Asiakas hyötyy tiiviistä yhteistyöstä rakentamisen yrityspalvelun kanssa. K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelu suunnittelee, ohjaa ja toteuttaa hankintaan liittyviä tehtäviä, jolloin asiakasyritys voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Mikä tekee K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelusta rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaiselle parhaan hankintakanavan?

Kesko Oyj:n rakentaminen ja talotekniikka on suurin rautakauppa-alan palveluntarjoaja Suomessa ja Euroopan viidenneksi suurin yritys rakentamisen ja kodin kunnostamisen markkinoilla. K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelun asiakas hyötyy kansainvälisestä hankintaorganisaatiosta, joka takaa tuotteiden saatavuuden asiakkaalle kilpailukykyiseen hintaan.

Kesko Oyj:n rakentamisella ja talotekniikalla on valtakunnan ylivoimaisesti laajin myymäläverkosto, jonka kautta tarjoamme asiakkaalle yhtenäisen palvelun jokaisesta toimipisteestä. Lisäksi asiakkaille on tarjolla useita verkkokauppoja ja monikanavaisia sähköisiä palveluita, joista myös rakentamisen yrityspalvelun asiakkaat hyötyvät.

Rakentamisen yrityspalvelu on ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioitu. Lue tarkemmin sertifikaateista: ISO 9001 ja ISO 14001.

Asiakkaalle tarjotaan yhtenäinen palvelu kaikista K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelun varastopisteistä

K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelun vahvuutena on Suomen laajin ja kattavin kauppaverkosto. K-Rauta-verkosto varmistaa asiakkaalle varastovalikoimat ja -toimitukset koko maassa. Rakentamisen yrityspalvelu ja varastopisteet palvelevat asiakasta rakentamisen yrityspalvelun, asiakkaan ja kaupan yhteisesti sopimilla ehdoilla.

Rakentamisen yrityspalvelun myyjä vastaa asiakkuudesta, kun toimittavan varastopisteen yritysmyyjä vastaa päivittäisestä tavaranhankinnasta ja varmistaa palvelun sujuvuuden kaupassa sekä työmaalla.

Varastokaupan lisäksi rakentamisen yrityspalvelu tarjoaa toimitukset suoraan tehtailta. Asiakkaalla on myös käytössä Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan keskusvarasto, joka tarjoaa laajan omien tuotemerkkien valikoiman.

Ota yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Kaikkien myyntipisteiden yhteystiedot löydät täältä.

Ota yhteyttä K-ryhmän rakentamisen yrityspalveluun tai pyydä tarjous!

Näin rakentamisen yrityspalvelu ja K-Rauta hoitavat asiakkaan tarpeet yhdessä

K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelu vastaa asiakkuudesta. Rakentamisen yrityspalvelu hoitaa:

  • Sopimushallinnan
  • Keskusvaraston ja toimitukset
  • Suoratoimitukset tavarantoimittajilta

K-Rauta vastaa toimituksista, joiden piiriin kuuluu:

  • Noutopisteet
  • Varasto- ja ketjutoimitukset
  • Jakelu

Lue lisää K-Raudasta, Keskosta sekä valtakunnallisista palveluistamme

Jos haluat lukea lisää K-Raudasta ja Keskosta, pääset tutustumaan K-Rautaan tarkemmin täältä ja Keskosta täältä. Jos haluat lukea lisää palveluistamme valtakunnallisille ja alueellisille rakentamisen ammattilaisille, katso lisää tietoa täältä.