TEKNOS

BIORA 3 SISÄKATTO- JA POHJAMAALI 9L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500962490

EAN: 6414620464427

Biora 3 on turvallinen ja helppokäyttöinen, liuotteeton ja hajuton täyshimmeä sisämaali, joka sopii pohjamaaliksi sekä sisäkattojen maalaamiseen. Se jättää tasaisen ja himmeän pinnan. Vesiohenteisella Biora 3:lla voit maalata betoni-, rappaus-,...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 72,90 € / kpl 58,79 € / kpl 8,10 € / l 6,53 € / l

Biora 3 on turvallinen ja helppokäyttöinen, liuotteeton ja hajuton täyshimmeä sisämaali, joka sopii pohjamaaliksi sekä sisäkattojen maalaamiseen. Se jättää tasaisen ja himmeän pinnan.

Vesiohenteisella Biora 3:lla voit maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja. Maalipinta kestää vähäistä kulutusta. Biora 3:lla maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella.

Biora 3 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään, ja se on saanut Allergia- ja astmaliiton allergiatunnuksen.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: aikaisemmin maalattu pinta 10–12 m²/l, tasoite ja puukuitulevy 7–10 m²/l, betoni- ja rappauspinta 4–7 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia
• tiheys 1,5 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään maalipesuaineella ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Liima- tai kalkkimaalilla maalatuista pinnoista vanha maali on poistettava kokonaan ennen maalaamista. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly.

Teräspinnat sekä lautapintojen oksankohdat kannattaa pohjamaalata tartuntapohjamaalilla ennen maalausta Biora 3:lla.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä Biora 3 telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

MAALIPINNAN HOITO

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä neljässä viikossa. Ennen tätä maalipintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista likaantunut pinta kuivalla siivousvälineellä: maalipinta ei kestä kosteaa pyyhintää tai pesuaineita.

Muista myös: tasoite, pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 13,56 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Käyttö Sisälle
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi