Näytetään 720 tuotetta

Teknos on vuonna 1948 perustettu suomalainen maalinvalmistaja ja yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa on ollut toiminnan lähtökohtana alusta saakka, sillä yritys perustettiin alun perin ratkaisemaan asiakkaan tarvetta. Ensimmäisenä toimipaikkana toimi pieni kanala, josta muistutuksena on logon maalikukko.

Laaja valikoima laadukkaita maaleja ja pintakäsittelyaineita

Teknos tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita maaleja ja pintakäsittelyaineita valmistavan teollisuuden, rakennusalan ammattilaisten ja kotimaalareiden käyttöön. Jatkuva tutkimus- ja tuotekehitystyö ja ympäristöasioiden tinkimätön huomiointi kaikessa tekemisessä auttavat Teknosta täyttämään ja jopa ylittämään tämän päivän monimuotoiset vaatimukset. Teknos on kasvanut viime vuosina voimakkaasti toimien jo yli 20 maassa. Suurin osa Teknoksen kauppa- ja rakennusmaaleista valmistetaan Suomessa Pitäjänmäen ja Rajamäen tehtaillamme.

Valikoimastamme löydät laadukkaat Teknos-maalit aina pintamaaleista kalustemaaleihin, joiden avulla saavutat haluamasi lopputuloksen maalausprojektissasi. 

Katso myös Teknoksen tuotteet ja vinkit terassin öljykäsittelyyn sekä tutustu Terassi kuntoon -pakettiin.

Täältä löydät myös Teknos ulkomaalit sekä Teknos terassiöljyt.