Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Paneeliseinämaali 2,7l PM1 valkoinen sävytettävissä

TEKNOS

Vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali puisten seinäpintojen maalaukseen. Ehkäisee puun uuteaineiden läpilyöntiä. Soveltuu myös hirsipinnoille. Hengittävä, silkinhimmeä, hyvin tasoittuva ja pesua kestävä pinta. M1-luokiteltu.

  • riittoisuus 6-8 m2/l

53,90 € / kpl

19,96 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501917382
  • EAN-koodi: 6414621142584

Teknoksen Paneeliseinämaali on hyvin peittävä, vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali sisätilojen puisten seinäpintojen maalaamiseen. Paneeli- ja hirsiseinille tarkoitettu maali peittää hyvin ja luo tasaisen, kauniin valkoisen maalipinnan. Himmeäkiiltoinen paneeliseinämaali sopii sekä pohja- että pintamaalaukseen uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille pinnoille kuivissa ja kosteissa sisätiloissa. Maali peittää hyvin ja ehkäisee tehokkaasti läpilyöntejä eli puun uuteaineiden ja tummentumien kulkeutumista puun pintaan. Lopputuloksesta tulee kestävä, siisti ja kauniin tasainen. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin kolmen tunnin kuluttua maalaamisesta. Pese työvälineet lämpimällä vedellä ja pesuaineella heti käytön jälkeen. Teknoksen paneeliseinämaali kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 6–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 34 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä, jotta maali tarttuu mahdollisimman hyvin. Pese aikaisemmin maalatut tai lakatut pinnat maalipesuaineella ja anna kuivua. Poista heikosti kiinni oleva maali tai lakka ja karhenna pinta hiomalla, jotta maali tarttuisi hyvin. Poista hiontapöly. Jos pinta on aikaisemmin käsitelty puuvahalla tai -öljyllä, maalin soveltuvuus kannattaa varmistaa kokeilemalla sitä pieneen huomaamattomaan kohtaan. MAALAAMINEN Sekoita paneeliseinämaali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali mieluiten siveltimellä – sillä saat tasaisimman lopputuloksen. Pohjamaalaukseen käytetään ohentamatonta paneelikattomaalia. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Matalahko lämpötila ja korkeahko kosteuspitoisuus helpottavat maalaamista, ja tuulettaminen maalaustyön aikana ja sen jälkeen nopeuttavat kuivumista. Muista myös: siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojapahvit tai -muovit.

Tuote

Paino
3.46 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Perusmaali
PM1
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
8
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.81 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm