ORAS

KEITTIÖHANA ORAS OPTIMA 2725F KOSKETUSVAPAA APK-VENTTIILI

Tuotenumero: 501039396

EAN: 6414150070044

Oras Optima on erittäin turvallinen ja älykäs hybridihana. Keittiöhanan etupinnassa on selkeä digitaalinen käyttöpaneeli, joka näyttää juoksevan veden lämpötilan. Veden lämpötilan noustessa yli 42°C:een alkaa näytön lämpötilalukema vilkkua...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Oras Optima on erittäin turvallinen ja älykäs hybridihana. Keittiöhanan etupinnassa on selkeä digitaalinen käyttöpaneeli, joka näyttää juoksevan veden lämpötilan. Veden lämpötilan noustessa yli 42°C:een alkaa näytön lämpötilalukema vilkkua varoittaen kuumasta vedestä. Hanan ja juoksuputken välillä olevasta säätörenkaasta voit helposti säätää veden lämpötilaa.

Kosketusvapaa toiminto auttaa pitämään huolta hygieniasta vaivattomasti. Pystyt myös ottamaan kosketysvapaa-toiminnon helposti käyttöön/pois käytöstä. EasyGrip kahvoista saat halutessasi nopeasti kuumaa tai kylmää vettä.

Korkean juoksuputken ansiosta sinulle jää reilusti työskentelytilaa, jossa isommatkin kattilat ja padat peseytyvät helposti.

Keittiöhanan älykäs astianpesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti kolmen tai kahdentoista tunnin kuluttua. Yhdellä painalluksella venttiili on auki 3 tuntia ja viiden sekunnin painalluksella 12 tuntia. Älykäs pesukoneventtiili pienentää vesivahingon mahdollisuutta.

Paristokäyttöinen, 3 V. Hanassa on roskasiivilät, joustavat kytkentäputket ja poresuutin. 120° kääntyvä juoksuputki, joka on mahdollista rajoittaa 60° tai 80°.

Oras Optiman on suunnitellut Kirsi Svärd.

• Käyttöpaine 100 - 1000 kPa
• Lämmin vesi max. +70°C
• Max. virtausaika 40 s
• Painehäviö virtaamalla (0.2 l/s) 290 kPa
• Paristo AA 1.5 V Lithium x 2
• Pesukoneventtiilin aukioloaika 3h / 12h
• Suojausluokka IP45
• Tunnistusalue esiasetettu
• Virtausaika (kosketusvapaa toiminto) 4 s
• Tyyppihyväksytty

Pidä hana puhtaana pehmeällä liinalla pyyhkimällä. Älä käytä liian voimakkaita aineita, jotka vahingoittavat pintaa. Kostuta sieni tai pehmeä liina pesuaineliuokseen. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä ja pyyhi lopuksi kuivaksi estääksesi kuivumistahroja. Älä käytä syövyttäviä ja/tai hankaavia aineita tai puhdistusvälineitä hanojen puhdistuksessa.

Verkkokaupastamme löydät hanat kaikkiin kodin vesipisteisiin. Tutustu myös muuhun keittiötarvikkeiden valikoimaan.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,8 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 46.0 x 30.0 x 13.0 cm
Bidee-käsisuihku Ei
Kosketusvapaa Kyllä
Pesukoneliitäntä Kyllä
Väri Kromi
LVI-numero 6219074