Näytetään 993 tuotetta

Oras suunnittelee elämänlaatua parantavia tuotteita niin kotiin kuin julkisiin tiloihin

Suomen Raumalla 1945 perustettu Oras on talotekniikan vesikalustetoimittaja. Oras valmistaa käyttäjien tarpeet huomioivia tyylikkäästi muotoiltuja hanoja, joiden tarkoitus on tarjota laadukkaita ja toimivia ratkaisuja vedenkäyttöön sekä parantaa käyttäjiensä elämänlaatua niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Lisäksi ympäristön säästäminen vedenkulutukseen vaikuttamalla on yksi keskeisistä yrityksen suunnittelua ohjaavista periaatteista. Oras on toiminut suunnannäyttäjänä esimerkiksi kosketusvapaiden hanojen tuomisessa markkinoille.  

Valikoimastamme löydät Oras-tuotteet, jotka soveltuvat käyttöön niin kotiin kuin julkisiin tiloihin sekä ammattilaiskäyttöön.

Oras-tuotteiden valikoimasta löydät vaihtoehdot eri vedenkäytön tarpeisiin

Arvostitpa vesikalusteiden kohdalla sitten kaunista muotoilua tai vettä säästäviä ominaisuuksia, Oras-tuotteiden joukosta löydät laadukkaat tuotteet, jotka hoitavat vedenkäyttöön liittyvät tarpeesi tyylillä. Tutustu Oras-tuoteperheisiin, joiden joukosta löydät niin suositut Oras Safira –tuotteet, kuin myös ekologiset Oras Vega –vesikalusteet sekä uusimman teknologian ja tyylin yhdistävät Oras Optima –vesikalusteet.