Näytetään 81 tuotetta
Keittiöhanat

Oras-keittiöhanat viimeistelevät keittiösi

Oras-hanat on suunniteltu luomaan keittiöön yksilöllinen ilme yhdistämällä hienostunut tyylikkyys toimivuuteen. Laaja valikoima kooltaan, suorituskyvyltään ja mukavuustasoltaan erilaisia keittiöhanoja varmistavat, että jokaiseen makuun ja jokaiseen tilaan on sopiva Oras-hanaratkaisu.

Keittiöhanoja käytetään joka päivä useita kertoja, joten laatu ja luotettavuus ovat erittäin tärkeitä kriteerejä keittiön hanan valinnassa. Tyylikkäät Oras-keittiöhanat tarjoavat laatua tinkimättä suorituskyvystä tai muotoilusta. Vastuullisesti kestävimmistä materiaaleista valmistetut Oraksen keittiöhanat soveltuvat niihin 200 hetkeen, jotka perheenä vietämme hanan äärellä keskimäärin päivässä.

Oras-hanat keittiöiden keskipisteenä

Laajasta Oras-keittiöhanavalikoimastamme löydät yksilöllisiä hanoja, joiden korkeus, juoksuputket ja käyttötoiminnot ovat valittavissa tarpeen mukaan. Oras Inspera-, Oras Signa-, Oras Cubista-, Oras Vega-, Oras Safira- ja Oras Optima -tuoteperheistä löydät kaikkiin keittiöihin ja tarpeisiin sopivat hanat. Modernit elektroniset keittiöhanat säästävät energiaa ja vettä jopa 50 prosenttia. Tutustu myös Alessi Sense by Oras -elektronisiin keittiöhanoihin ja niiden älykkäisiin toiminnallisuuksiin, kuten elektroniseen pesukoneventtiiliin, veden virtaamaa kuvaavaan näyttöön ja Touch-Control-käyttötoimintoon.

Tutustu Oraksen koko valikoimaan täältä. Keittiöhanojen lisäksi löydät meiltä tuotteet suihkuun, pesuallashanat ja hanojen varaosat. Tervetuloa ostoksille K-Rauta.fi-verkkokauppaan ja K-Rauta-myymälöihimme!