Näytetään 150 tuotetta
Pesuallashanat

Oras-pesuallashanat kestävät käyttöä

Kylpyhuoneen ja wc-tilojen hanoja käytetään joka päivä useita kertoja, joten laatu ja kestävyys ovat erittäin tärkeitä kriteerejä kylpyhuonehanan valinnassa. Turvalliset ja tyylikkäät Oras-allashanat tuovat elämään laatua tinkimättä laitteen suorituskyvystä tai muotoilusta. Vastuullisesti kestävimmistä materiaaleista valmistetut Oraksen kylpyhuone- ja suihkuhanat soveltuvat niihin 2 500 hetkeen, jotka vietämme kylpyhuoneissamme joka vuosi.

Laajasta Oras-allashanavalikoimastamme löydät yksilöllisiä hanoja, joiden korkeus, juoksuputket ja käyttötoiminnot ovat valittavissa tarpeen mukaan. Oras Inspira-, Oras Safira-, Oras Cubista-, Oras Vega-, Oras Electra- ja Oras Optima -tuoteperheistä löydät kaikkiin kohteisiin ja tarpeisiin sopivat hanat.

Oras – trendikkäästi muotoillut hanat

Oras-hanat on suunniteltu luomaan kylpyhuoneelle yksilöllinen ilme yhdistämällä hienostunut tyylikkyys toimivuuteen. Laaja valikoima kooltaan, suorituskyvyltään ja mukavuustasoltaan erilaisia hanoja varmistaa, että jokaiseen makuun ja jokaiseen tilaan on sopiva Oras-hanaratkaisu. Suuresta osasta Oras-pesuallashanoista on saatavilla Oras Bidetta -käsisuihkulla varustettu malli.

Oras-hanojen joukosta löydät perinteisten vipuhanojen lisäksi hygieeniset kosketusvapaat hanat. Kosketusvapaiden hanojen ansiosta vedenkulutusta voidaan vähentää jopa puoleen, minkä lisäksi helppokäyttöisyydessä ja hygieenisyydessä saavutetaan täysin uusi taso. Elektroniset hanat säästävät energiaa ja vettä jopa 50 prosenttia. Osassa kosketusvapaista pesuallashanoista on Bluetooth®-valmius, joten niitä voidaan ohjata ja niiden asetuksia voi muuttaa Oras App -sovelluksella.

Tutustu Oraksen koko valikoimaan täältä. Allashanojen lisäksi löydät meiltä tuotteet suihkuun, keittiöhanat ja hanojen varaosat. K-Rauta-verkkokaupasta ja myymälöistämme löydät kaiken tarvitsemasi kylpyhuone- ja wc-tiloihin.