Näytetään 20 tuotetta
Kattosuihkut ja sadesuihkut

Tee suihkuhetkestäsi arjen luksusta

Koe Oras-sadesuihkun rentouttava vaikutus hikitreenin tai pitkän työpäivän päätteeksi. Sadesuihku tuo kylpyhuoneeseesi ripauksen ylellisyyttä. Laadukkaat Oras-sadesuihkut ja -sadesuihkusetit on suunniteltu tarjoamaan täydellinen suihkuhetki omassa kylpyhuoneessasi. Oras-sadesuihkusetti sisältää kaiken tarvitsemasi yhdessä paketissa.

Oras-sadesuihkut kylpyhuoneen kruununa

Oraksen sadesuihkuissa on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten erinomaisen käyttömukavuuden varmistavat lämmönsäätötoiminnot ja hyvinvointiohjelmat. Etsittäessä oikeaa ratkaisua koko perheelle Oras-suihkutuotteet tarjoavat kauniin muotoilun, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Vedenkulutusta vähentävät toiminnot auttavat lisäksi vähentämään veden- ja energiankulutusta.

Oras-kattosuihkujen ja sadesuihkujen valikoimasta löydät täydelliset tuotteet jokaiseen kohteeseen. Tutustu Oras Esteta-, Oras Nova-, Oras Optima-, Oras Cubista- ja Oras Apollo-sarjojen sadesuihkutarjontaan ja löydä paras sadesuihku juuri teidän kotiinne.

Tutustu Oraksen koko valikoimaan täältä. Sadesuihkujen lisäksi löydät meiltä mm. Oras-hanat keittiöön ja pesuhuoneeseen sekä Oras-hanojen varaosat. K-Rauta-verkkokaupasta ja myymälöistämme löydät kaiken tarvitsemasi kylpyhuone- ja wc-tiloihin. Tervetuloa ostoksille!