Näytetään 39 tuotetta
Suihkusetit

Aina tyylikkäät ja laadukkaat Oras-suihkusetit

Oras-suihkusetit sisältää kaiken tarvitsemasi yhdessä paketissa. Oras-suihkusetti sisältää aina käsisuihkun, suihkutangon, suihkuletkun, asennusohjeen ja kiinnikkeet sekä suuressa osassa settejä löytyy myös saippuateline ja käsisuihkun seinäkiinnike.

Oras-suihkusettien valikoimastamme löydät täydelliset tuotteet jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tutustu Oras Hydractiva-, Oras Hydractica Style-, Oras Optima-, Oras Natura-, Oras Apollo ja Oras Apollo Style-sarjojen suihkusettitarjontaan ja löydä paras suihkusetti juuri teidän kotiinne.

Oras-suihkusetit kylpyhuoneen kruununa

Etsittäessä oikeaa ratkaisua koko perheelle Oras-suihkutuotteet tarjoavat kauniin muotoilun, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Oras-suihkusetteihin on tarvittaessa tarjolla lisäosia ja varaosia, kuten erilaisilla toiminnallisuuksilla varustettuja käsisuihkuja.

Tutustu Oraksen koko valikoimaan täältä. Suihkusettien lisäksi löydät meiltä mm. sadesuihkut, hanat keittiöön ja pesuhuoneeseen sekä lisäosat ja varaosat. K-Rauta-verkkokaupasta ja myymälöistämme löydät kaiken tarvitsemasi kylpyhuone- ja wc-tiloihin.