Kylpyhuonevalaisimet ja saunavalaisimet

Onko suunnitelmissasi hankkia uusi kylpyhuonevalaisin tai uusia saunan valaistus? Meiltä löydät kosteisiin tiloihin tarkoitetut valaisimet kylpyhuoneen ja saunan valaistuksen tarpeisiin, joilla luot juuri sellaisen tunnelman, kuin haluat. Voita valita suosikkisi kattavasta valikoimastamme, josta löydät valaisimet kylpyhuoneeseen ja saunaan perinteisistä loisteputkista led-valaisimiin.

Kylpyhuone on yksi kodin kiireisimmistä huoneista, jossa hoidetaan arjen askareita, siksi kylpyhuoneen valaistus on syytä olla kunnossa. Yksi valaisin saattaa riittää valaisemaan pienen wc-tilan, mutta tilavampaan kylpyhuoneeseen on hyvä asentaa valaisin myös kattoon, jotta valoa riittää myös suihkutilaan. Pistorasia on usein hyödyllinen peilikaapin tai peilin lähellä. Valikoimastamme löydät myös pistorasialliset kylpyhuonevalaisimet kosteisiin tiloihin. Valitse suosikkisi lukuisten valaisintyylien joukosta. Valikoimastamme löydät markkinoiden parhaita valaisinmerkkejä, kuten Philips, Trio, Eglo ja Cello.

Saunan valaistus

Valaistuksella on suuri merkitys tunnelman luomisessa myös saunassa. Saunan valaistus on mahdollista toteuttaa monin eri tavoin – sinä päätät millaisessa valaistuksessa löylyt maistuvat parhaiten. Voit esimerkiksi asentaa saunan kattoon led-valot, jotka antavat saunomiselle tyylikkään säväyksen tai valita perinteisen tunnelmallisen saunavalaisimen tai modernimman saunan valaisimen. Saunalamppujen sijoittelulla ja määrällä voit vaikuttaa valon määrään ja siihen, että ne valaisevat oikeat kohdat. Myös hämärä sauna on tunnelmallinen, mutta on myös huomioitava turvallisuustekijät ja varmistaa riittävä valon määrä. Valitse mieleisesi saunavalaisimet valikoimasta ja rakenna niiden avulla mielesi mukainen saunan valaistus. Tutustu myös artikkeliimme saunan led-valoista ja valokuidusta, josta voit löytää inspiraatiota omaan saunaremonttiisi.

170 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta