Kylpyhuonekalusteet

Lisää valikoimaa myymälöissä

Kylpyhuonekalusteet ovat päivittäisessä käytössä ja niitä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota tyylin lisäksi käytännöllisyyteen.  

Kylpyhuonekalusteet takaavat, että arjen toimet hoituvat vaivattomasti

Kylpyhuonekalusteet ovat toimivan kylpyhuoneen keskiössä. Silloin, kun kaikelle tarvittavalle löytyy kylpyhuoneessa oma paikkansa arjen askareet hoituvat vaivattomasti ja aikaa säästyy. Toimivassa kylpyhuoneessa vallitsee rauhallinen tunnelma, kun pyykit ovat poissa näkyvistä sekä pesuaineille ja hygieniatarvikkeille löytyy omat paikkansa, josta ne ovat helposti saatavilla. Laskutila sekä riittävä säilytystila allaskaapin laatikoissa ja peilikaapin hyllyillä takaavat, että kylpyhuoneen säilytys palvelee juuri sinun tarpeitasi. Hyvin toimivassa kylpyhuoneessa on mukava aloittaa uusi päivä sekä rauhoittua iltatoimien parissa.

Kylpyhuonekalusteet luovat pohjan koko kylpyhuoneen tyylille

Kylpyhuonekalusteet toimivat kylpyhuoneen sisutuksen kulmakivinä ja näin ollen vaikuttavat olennaisesti koko kylpyhuoneen ilmeeseen. Pidätkö modernista muotoilusta vai maalaisromanttisesta tyylistä? Laajasta kylpyhuonekalusteiden valikoimastamme löydät laadukkaat kylpyhuonekalusteet eri tyyleissä, modernista muotoilusta perinteisempiin malleihin. Valikoimastamme löydät allaskaapit, pesualtaat peilikaapit sekä sivukaapit, joista voit valita omaan kylpyhuoneeseesi parhaiten sopivat. Älä unohda myöskään, kylpyhuoneen valaistusta vaan muista tutustua kylpyhuonevalaisinten valikoimaamme tai valitse kylpyhuoneen peili tai peilikaappi integroiduilla valaisimilla. Myymme markkinoiden parhaita merkkejä, kuten Cello, Noro, Svedbergs, Polaria, Finnmirror ja Tammiholma. Muista tutustua myös wc- ja suihkukalusteiden valikoimaamme.

312 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta