Muurikivet

Ota avuksi muurikivi, kehystä kulkuväylä tai rajaa istutusalue rakentamalla tyylikäs muuri pihalle tai puutarhaan. K-Raudasta saat kotimaisten toimittajien laadukkaat muurikivet helposti ja luotettavasti.

Valitse muurikivi tarpeesi mukaan

Olipa valintasi betoni tai graniitti, K-Raudasta löydät muurikivet jokaiseen kotiin. Aloita päättämällä muurin korkeus, leveys ja käyttötarkoitus, jonka jälkeen on helppoa valita juuri omalle pihalle sopivat kivet. Perinteinen muurikivi toimitetaan kokonaisena ja se tulee itse halkaista ennen työn aloittamista. Lohkomuurikivi puolestaan on valmiiksi halkaistu muurikivi, jonka toinen puoli on sileä ja toinen karhea. Vallikivi on rei’itetty muurikivi, joka voidaan tarvittaessa valaa paikoilleen. Pyöristetyt vallikivet mahdollistavat myös erilaisten kulmien ja kaarevien muotojen rakentamisen.

Monikäyttöiset muurikivet ryhdittävät pihaa

Voit latoa muurikivet näyttäväksi pihamuuriksi tai käyttää niitä reunustamaan esimerkiksi istutusaluetta. Upeat istutusalueet saavat ryhdikkyyttä kivisestä reunuksesta ja matalat pihamuurit ja pihan portaikkoja reunustavat muurit tuovat vaihtelua kukkaloiston keskelle.

Muurikivien asennus onnistuu hyvien tuotteiden avulla. Aloita ladonta valitsemalla käyttötarkoitukseen sopiva muurikivi. Harmaa antiikkimuurikivi tuo pihalle luonnollisen ja vanhaa aikaa henkivän tunnelman kun taas linjakas citymuurikivi sopii pelkistetylle pihalle. Lohkomuurikivistä rakennetun muurin viimeistelee kansikivi; välimutteri sekä päällysmutteri puolestaan ovat oikeita valintoja muurin kulmien ja päätyjen rakentamiseen.

Istuta upeat pionit kukkapenkkiin ja pystytä pihamuuri reunustamaan kesän kukkaloistoa. Tarjous kiikarissa? Muistathan, että K-Raudasta saat myös reunakivet, pihakivet ja pihalaatat edullisesti!

19 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta