TEKNOS

NORDICA PRIMER POHJAMAALI 9L VALKOINEN

Tuotenumero: 500962887

EAN: 7318740017541

Nordica Primer -pohjamaali on vesiohenteinen, valkoinen alkydipohjainen tartuntapohjamaali puupinnoille ulkokäyttöön. Pohjamaalaamalla maalattavat pinnat huolellisesti saat aikaan kauniin ja kestävän lopputuloksen. Huolellinen pohjatyö myös...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Nordica Primer -pohjamaali on vesiohenteinen, valkoinen alkydipohjainen tartuntapohjamaali puupinnoille ulkokäyttöön.

Pohjamaalaamalla maalattavat pinnat huolellisesti saat aikaan kauniin ja kestävän lopputuloksen. Huolellinen pohjatyö myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Täyshimmeällä Nordica Primer -pohjamaalilla voit pohjamaalata esimerkiksi rakennusten puiset ulkoseinät tai ovet. Maalipinta on kosketuskuiva kolmen ja päällemaalattavissa noin 16 tunnin kuluttua maalaamisesta – säätilasta riippuen. Valikoimastamme löydät myös tarpeisiisi ja maalauskohteeseesi sopivan pintamaalin.

• väri: valkoinen
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: 6–10 m²/l alustasta riippuen
• kuiva-ainepitoisuus n. 42 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Nordica Primer -pohjamaali soveltuu vain esikäsitellyille, paljaille puupinnoille – ei vanhan maalipinnan päälle. Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat lopputuloksesta tulee kaunis ja kestävä.

Maalaamattomat pinnat
Puhdista aluksi maalaamattomat pinnat irtoavasta puuaineksesta, liasta ja pölystä sekä käsittele ne tarvittaessa homepesuliuoksella. Sivele pinnat pohjusteella ja anna kuivua 1 vuorokausi.

Aikaisemmin maalatut pinnat
Poista aikaisemmin maalatuilta puupinnoilta irtoava tai huonosti kiinni oleva maali, irtonainen puuaines ja epäpuhtaudet. Pese sen jälkeen pinnat tarvittaessa homepesuliuoksella tai maalarinpesuliuoksella. Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Sivele paljaat puupinnat pohjusteella ja anna niiden kuivua 1 vuorokausi.
Puhdista paljaat metallipinnat irtoruosteesta, rasvasta ja liasta ja harjaa ne teräsharjalla sekä pohjamaalaa ruosteenestopohjamaalilla ennen maalausta.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla. Jos maali levitetään ruiskulla, pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä, jotta maali tarttuu varmasti hyvin.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pintamaali, homeenpoistoaine, pohjuste, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 11,75 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Ulos