KÄRCHER

PAINEPESURI KÄRCHER K 5 COMPACT

Tuotenumero: 500967202

EAN: 4039784825260

Painepesuri Kärcher K 5 Compact on pitkäikäinen ja tehokas painepesuri aktiiviseen käyttöön ja lujasti tarttuneen lian puhdistamiseen. Kärcherin K 5 Compact soveltuu erinomaisesti muun muassa autojen, moottoripyörien, veneiden, piha-aitojen,...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Painepesuri Kärcher K 5 Compact on pitkäikäinen ja tehokas painepesuri aktiiviseen käyttöön ja lujasti tarttuneen lian puhdistamiseen. Kärcherin K 5 Compact soveltuu erinomaisesti muun muassa autojen, moottoripyörien, veneiden, piha-aitojen, kivipintojen tai puutarhan työkalujen puhdistamiseen. Painepesurin kevyt, vesijäähdytetty sähkömoottori tarjoaa erinomaisen pesutehon useisiin pesutarpeisiin.

Pakkaukseen sisältyy Kärcherin 8 metrin korkeapaineletku, adapteri puutarhaletkulle A3/4", viuhka- ja turbosuuttimet. Painepesurin säädettävä Vario Power -suihkuputki, sekä Rotojet-suuttimen pyörivä pistesuihku yhdistää pistesuihkun iskuvoiman ja viuhkasuuttimen laajan peiton.

Ulosvedettävä vetoaisa helpottaa käsittelyä ja säästää säilytystilaa. Pieni ja kompakti pesuri on helppo kuljettaa esimerkiksi auton tavaratilassa. Painepesurin pikaliittimen ansiosta korkeapaineletkun käsittely on helppoa ja varusteiden kiinnitys laitteeseen on vaivatonta.

• Korkeapaineletku 8 m
• Vesimäärä maksimissaan 500 l/h
• Maksimipaine 145 bar
• Veden lämpötila enintään 40°C

Kotikäytössä 2 vuoden takuu.

Tutustu myös muihin valikoimamme painepesureihin. Verkkokaupasta ja myymälästä löydät painepesurit ja muut puhdistustarvikkeet erilaisiin tarpeisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 11,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 58.0 x 39.0 x 31.5 cm
Max. syöttöveden lämpötila (° C) 40
Käyttöpaine (bar) 145
Virtausnopeus (max l/h) 500
Leveys (cm) 29,5
Pituus (cm) 51,6
Korkeus (cm) 28,2
Teho (kW) 2,1
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 11,5
Jännite (V) 230