TIKKURILA

SUPI LATTIAÖLJY 0,9L EC SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500961941

EAN: 6408070057612

Supi-lattiaöljy on sävytettävä vesiohenteinen puuöljyemulsio kosteisiin sisätiloihin, kuten saunatiloihin ja pukuhuoneisiin. Se suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua. Supi-lattiaöljyllä voit käsitellä puupuhtaat...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 29,95 € / kpl 24,15 € / kpl 29,95 € / l 24,15 € / l

Supi-lattiaöljy on sävytettävä vesiohenteinen puuöljyemulsio kosteisiin sisätiloihin, kuten saunatiloihin ja pukuhuoneisiin. Se suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua.

Supi-lattiaöljyllä voit käsitellä puupuhtaat tai aikaisemmin öljytyt puulattiat ja puiset lattiaritilät. Se soveltuu myös lämpökäsitellylle puulle ja kovapuulle. Supi-lattiaöljy on helppo levittää, ja se kuivuu nopeasti. Yksi levityskerta riittää. Supi-lattiaöljyä voi käyttää joko sellaisenaan tai kuultavaan sävyyn sävytettynä. Tuote sisältää homeenestoainetta.

Supi-saunatuotteet ovat turvallisia käyttää: ne kuuluvat rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan.

• väri: kirkas, sävytettävissä kuultaviin sävyihin
• riittoisuus: 8–15 m²/l riippuen pinnan huokoisuudesta ja puulajista
• kuiva-ainepitoisuus n. 14 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 kg/l

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä.

Uudet puupinnat
Puhdista uusi puupinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti vesisumulla, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly.

Aikaisemmin puuöljyllä käsitellyt pinnat
Pese pinta saunapesuaineella, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Hio pinta tarvittaessa ja poista hiontapöly. Poista pinnalta irtoava aines kaapimella tai teräsharjalla. Jos puun pinnalle jää selvä kalvo, poista se ennen öljykäsittelyä.

KÄSITTELY

Sekoita Supi-lattiaöljy huolellisesti ennen käyttöä ja myös käytön aikana. Levitä puuöljy kertaalleen siveltimellä tai sienellä tiukasti niin, että kaikki öljy imeytyy puuhun tasaisesti. Sivele tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Huomioithan, että öljykäsittely tummentaa puun sävyä.

Pyyhi imeytymätön öljy pois noin puolen tunnin kuluttua. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin. Jatkuvassa kosteusrasituksessa olevat pinnat kannattaa uusintakäsitellä ajoittain. Käsittele uutta öljyttyä pintaa varoen noin viikon ajan, jotta tuote ehtii saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä.

Käsittelyolosuhteet
Käsittelyn ja kuivumisen aikana käsiteltävän ilman, pinnan ja puunsuojan lämpötilan pitää olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: saunapesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,9 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 11.0 x 10.8 x 13.7 cm
Käyttö Sisälle
Ohenne Vesi
Pakkauskoko (l) 0,9