Näytetään 800 tuotetta

Tikkurila tuottaa maaleja yli 150 vuoden kokemuksella kuluttajien, ammattilaisten ja teollisuuden tarpeisiin

Suomalainen Tikkurila on markkinajohtaja omalla toimialallaan Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Tikkurila on tunnettu vahvoista brändeistään ja tuotteet, kuten Remontti-Ässä, Valtti, Vinha, Pika-teho ja Supi saunavaha ovat auttaneet suomalaisia onnistuneesti maalaus- ja pintakäsittelyprojekteissa jo vuosikymmenten ajan. Laadukkaiden maalien taustalla on pitkäjänteinen panostus tuotekehitykseen sekä markkinointiin. Tikkurilan kattavasta tuotevalikoimasta löydät sekä ideat että ratkaisut maalaustarpeisiisi.

Tikkurila-sisämaalit ja -ulkomaalit auttavat onnistumaan maalausprojektissa

Valikoimastamme löydät Tikkurila-maalit ja -pinnoitteet kaikkiin maalausprojekteihin sekä ulos, että sisälle olitpa sitten ammattilainen tai vasta aloitteleva kotimaalari. Mikäli olet kunnostamassa terassia tai kalusteita tutustu Tikkurila- puuöljyihin ja kalusteöljyihin, joiden avulla hoidat projektin tyylikkäästi loppuun.   Tikkurila ulkomaalit >> Tikkurila puuöljyt ja terassiöljyt >> Tikkurila-sisämaalit >>

Tikkurila-pintakäsittelyaineiden lisäksi haluttu lopputulos saavutetaan laadukkailla maalaustyövälineillä. Maalaustarvikkeisiin pääset tutustumaan täällä.