Näytetään 396 tuotetta
Sisämaalit
Kattomusta 10l

Kattomusta 10l

Vain myymälöistäVain myymälöistä
Heti 13 myymälästäKatso saatavuus myymälöissäHeti 13 myymälästä

Tutustu Tikkurila-sisämaalit valikoimaamme, josta löydät laadukkaat sisämaalit kaikille pinnoille niin perinteisissä kuin trendikkäämmissäkin sävyissä. Meiltä myös Tikkurilan sävytetyt sisämaalit!

Tikkurila sisämaalit tuovat väriloistoa kotiisi

Tikkurilan sisämaalien valikoimastamme löydät kaiken sisämaalaamiseen; Tikkurila-sisäseinämaalit, Tikkurila-sisäkattomaalit, Tikkurila-kalustemaalit, Tikkurila-sisälattiamaalit, Tikkurila-pohjamaalit sisäkäyttöön, Tikkurila-ikkuna- ja ovimaalit sekä Tikkurila-kylpyhuonemaalit. Muista myös maalaustarvikkeet sekä Tikkurilan lakat, vahat ja terassiöljyt.

Tikkurila-tuotteet sisäseinien maalaamiseen

Sisämaalia valitessa on hyvä miettiä, millaiseen tilaan ja pintaan maali tulee: miten tilaa käytetään, onko pintoja tarve pyyhkiä tai pestä. Tuulikaappiin tai johonkin muuhun helposti likaantuvaan tilaan kannattaa valita maali, joka kestää hyvin toistuvaa puhdistusta.

Olohuoneessa ja kodin muissa kuivissa sisätiloissa pinnat eivät joudu niin kovalle kulutukselle. Niissä voi asettaa sisustukselliset seikat toivelistan kärkisijoille ja valita tilaan maali, joka toistaa vahvatkin värit pehmeinä ja syvinä. Valikoimastamme löydät Tikkurila-sisämaalit ja sisäpinnoitteet kaikkiin maalausprojekteihin olitpa sitten ammattilainen tai vasta aloitteleva kotimaalari.

Löydä täydellinen sisämaali omaan tyyliisi täältä -artikkeli >>

Tikkurilan värikartat - värit toistuvat tuhansissa väreissä

Kuhunkin suunnitelmaan löytyy varmasti väri trendikkäiden Tikkurilan värikarttojen avulla. Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen Tikkurilan sisämaalin väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.