K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Löydä täydellinen sisämaali omaan tyyliisi

Tikkurilan uudistuneessa Tunne Väri –sisämaalikokoelmassa on 216 sävyä: klassikoita ja ajankohtaisia sävyjä, joissa on huomioitu kodinsisustajien toiveet ja trendiväriennusteet. Erityisesti korostuvat valkoinen, harmaa ja beige. Tikkurilan Tunne Väri –värikartta ja –värilastut on uudistettu uuden värikokoelman mukaisesti.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-tikkurilan-tyylit-c

Löydä oma tyylisi

Onko sinulla oma tietynlainen sisustustyyli ja haluaisit maalata kodin sisäpinnat sen mukaisesti? Tikkurila on tunnistanut kuusi inspiroivaa tyyliä: Moderni, Klassinen, Boheemi, Nostalginen, Ylellinen ja Kokeileva. Jokaiseen tyyliin on suunniteltu oma väriehdotus, tyyliopas sekä erilaisia tyylikortteja kotiin vietäväksi. Tutustu Tikkurilan sisustustyyleihin sekä Tunne väri -värikartan sävyihin.

Sisämaalit uudistuivat

Tikkurilan suositut sisämaalit Harmony, Joker ja Remontti-Ässä kestävät nyt entistä paremmin pesua ja hankausta. Myös niiden pakkaukset ovat uudistuneet, ja kuvakkeet kertovat maalien ominaisuuksista sekä pohjoismaisista ympäristömerkeistä, kuten Joutsenmerkistä, EU-kukasta ja Allergia-ja Astmaliiton yhteistyötunnuksesta.

Harmony on täyshimmeä sisustusmaali erityisesti olo- ja makuuhuoneisiin. Sametinhimmeä pinta häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet eikä siihen tartu sormenjälkiä. Vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-harmony-c

Tutkitusti turvallinen ja kestävä sisustusmaali Joker sopii erityisesti lastenhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Jokerilla maalattu pinta on helppo pitää puhtaana, ja silkinhimmeän pinnan ansiosta värit toistuvat rauhallisina.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-joker-c

Remontti-Ässä on pesunkestävä sisäseinien remonttimaali, joka sopii erityisesti kovan kulutuksen tiloihin, kuten keittiöön ja eteiseen. Puolihimmeä pinta toistaa värit energisinä ja intensiivisinä.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-remontti-assa-c

Tikkurilan Vuoden väri 2020: H300 Lemonade

Tikkurilan vuoden 2020 väri on H300 Lemonade. Pehmeä keltaisen sävy sopii niin skandinaaviseen kuin maalaisromanttiseenkin sisustukseen. Lemonade kuuluu Color Now 2020 -värikokoelmaan, joka inspiroi kokeilemaan yllättäviäkin väripareja. Värikokoelmassa syvät ja tummat sekä viileän raikkaat sävyt yhdistyvät leikkisäksi kokonaisuudeksi. Maalin kiiltoaste vaikuttaa siihen, kuinka syvänä ja kirkkaana sävy toistuu pinnalla. Pitkään jatkuneen mattapintojen kauden jälkeen kiiltävät pinnat näyttävät raikkailta ja kutsuvilta. ”When life gives you lemons, make Lemonade.” Tutustu vuoden väriin ja värikokoelmaan!

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-lemonade-c

Osta Tikkurilan sisämaaleja