K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Löydä täydellinen sisämaali omaan tyyliisi

Tikkurilan värikartan uudistuneessa Tunne Väri -sisämaalikokoelmassa on 216 sävyä: klassikoita ja ajankohtaisia sävyjä, joissa on huomioitu kodinsisustajien toiveet ja trendiväriennusteet. Erityisesti korostuvat valkoinen, harmaa ja beige. Tikkurilan Tunne Väri -värikartta ja -värilastut on uudistettu uuden värikokoelman mukaisesti.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-tikkurilan-tyylit-c

Löydä oma tyylisi

Onko sinulla oma tietynlainen sisustustyyli ja haluaisit maalata kodin sisäpinnat sen mukaisesti? Tikkurila on tunnistanut kuusi inspiroivaa tyyliä: Moderni, Klassinen, Boheemi, Nostalginen, Ylellinen ja Kokeileva. Jokaiseen tyyliin on suunniteltu oma väriehdotus, tyyliopas sekä erilaisia tyylikortteja kotiin vietäväksi. Tutustu Tikkurilan sisustustyyleihin sekä Tunne väri -värikartan sävyihin.

Sisämaalit uudistuivat

Tikkurilan suositut sisämaalit Harmony, Joker ja Remontti-Ässä kestävät nyt entistä paremmin pesua ja hankausta. Myös niiden pakkaukset ovat uudistuneet, ja kuvakkeet kertovat maalien ominaisuuksista sekä pohjoismaisista ympäristömerkeistä, kuten Joutsenmerkistä, EU-kukasta ja Allergia-ja Astmaliiton yhteistyötunnuksesta.

Harmony on täyshimmeä sisustusmaali erityisesti olo- ja makuuhuoneisiin. Sametinhimmeä pinta häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet eikä siihen tartu sormenjälkiä. Vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-harmony-c

Tutkitusti turvallinen ja kestävä sisustusmaali Joker sopii erityisesti lastenhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Jokerilla maalattu pinta on helppo pitää puhtaana, ja silkinhimmeän pinnan ansiosta värit toistuvat rauhallisina.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-joker-c

Remontti-Ässä on pesunkestävä sisäseinien remonttimaali, joka sopii erityisesti kovan kulutuksen tiloihin, kuten keittiöön ja eteiseen. Puolihimmeä pinta toistaa värit energisinä ja intensiivisinä.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-remontti-assa-c

Tikkurilan Vuoden väri 2021: Y354 Cumulus

Tikkurilan vuoden 2021 väri on Y354 Cumulus. Vaaleansininen sävy rauhoittaa, herättää luottamusta ja kääntää katseet kohti valoisampaa tulevaisuutta. Cumulus-väri on osa Tikkurilan Color Now 2021 -värikokoelmaa, jonka värit henkivät tänä vuonna luonnon kauneutta. Tutustu vuoden väriin ja värikokoelmaan!

tikkurila-vuoden-vari-y354-cumulus-vaaleansininen-k-rauta

tikkurila-vuoden-vari-y354-cumulus-vaaleansininen-huoneessa-k-rauta

Osta Tikkurilan sisämaaleja

Katso kaikki Tikkurilan värikartat sisämaaleille

Lisää asiaa maalauksesta ja maalausvinkkejä!

sisamaalaus-k-rauta-ak1

Tee sisämaalaus helposti asiantuntijan vinkeillä

Puuportaiden maalaus ja kunnostus

Huonekalujen ja kalusteiden maalaus

Lastenhuoneen maalaus: Nyt saa piirtää!

Kysy mitä vain remontoinnista, Remonttineuvontamme auttaa

Katso lisää maalausvinkkejä