K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Löydä täydellinen sisämaali omaan tyyliisi

Tikkurilan värikartan uudistuneessa Tunne Väri -sisämaalikokoelmassa on 216 sävyä: klassikoita ja ajankohtaisia sävyjä, joissa on huomioitu kodinsisustajien toiveet ja trendiväriennusteet. Erityisesti korostuvat valkoinen, harmaa ja beige. Tikkurilan Tunne Väri -värikartta ja -värilastut on uudistettu uuden värikokoelman mukaisesti.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-tikkurilan-tyylit-c

Löydä oma tyylisi

Onko sinulla oma tietynlainen sisustustyyli ja haluaisit maalata kodin sisäpinnat sen mukaisesti? Tikkurila on tunnistanut kuusi inspiroivaa tyyliä: Moderni, Klassinen, Boheemi, Nostalginen, Ylellinen ja Kokeileva. Jokaiseen tyyliin on suunniteltu oma väriehdotus, tyyliopas sekä erilaisia tyylikortteja kotiin vietäväksi. Tutustu Tikkurilan sisustustyyleihin sekä Tunne väri -värikartan sävyihin.

Tikkurilan Väritakuu: Väärä väri, vaihda sävy ilmaiseksi

tikkurila-varitakuu-artikkeli-k-rauta-ilman-logoa

Yksi vaikeimpia maalin valintaan liittyviä kysymyksiä on oikean värin valinta. Tikkurilan väritakuun avulla oikean värin valinta on helpompaa. Mikäli väri seinällä ei miellytä, voit vaihtaa valitsemasi Tunne Väri -kartan sävyn kerran ilmaiseksi. Lue lisää väritakuusta täältä. Väritakuu koskee Harmony, Joker, Remontti-Ässä ja Luja -sisämaaleja. Väritakuu-kampanja on voimassa: 15.2.-15.5.2021.

Tikkurila Colour Master – Mobiilioptimoitu sovellus värien kokeiluun sisäseinillä

Tikkurila Colour Master -sovellus tarjoaa tukea ja inspiraatiota värin valintaan. Sovelluksen avulla voit kokeilla miltä Tikkurilan eri sävyt näyttävät sisäseinillä, inspiroitua uusista väritrendeistä ja muodostaa omasta kuvasta väripaletteja, jolloin sovellus tunnistaa kuvasta sävyjä ja ehdottaa lähellä olevia värejä Tikkurilan värikokoelmista. Sovelluksesta löytyy myös Tikkurilan suosituimmat sisäseinämaalit ja Tikkurilan värikokoelmia digitaalisessa muodossa.

Tikkurila Colour Master -sovelluksen ominaisuudet:

  • Kokeile värejä: testaa miltä värit näyttävät sinun seinilläsi
  • Väripaletin luonti: luo väripaletti omasta kuvastasi ja ehdotamme sinulle lähellä olevia sävyjä Tikkurilan
  • värikokoelmista.
  • Inspiraatiosisältöä: inspiroivaa sisältöä väreistä, trendeistä ja tyyleistä.
  • Värikokoelmat: tutustu digitaalisiin värikarttoihimme.
  • Tuotteet: tutustu suosituimpiin sisäseinämaaleihimme ja niiden ominaisuuksiin

Colour Master -mobiilisovellus on ladattavissa veloituksetta App Store ja Google Play -sovelluskaupoista.

Sisämaalit uudistuivat

Tikkurilan suositut sisämaalit Harmony, Joker ja Remontti-Ässä kestävät nyt entistä paremmin pesua ja hankausta. Myös niiden pakkaukset ovat uudistuneet, ja kuvakkeet kertovat maalien ominaisuuksista sekä pohjoismaisista ympäristömerkeistä, kuten Joutsenmerkistä, EU-kukasta ja Allergia-ja Astmaliiton yhteistyötunnuksesta.

Harmony on täyshimmeä sisustusmaali erityisesti olo- ja makuuhuoneisiin. Sametinhimmeä pinta häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet eikä siihen tartu sormenjälkiä. Vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-harmony-c

Tutkitusti turvallinen ja kestävä sisustusmaali Joker sopii erityisesti lastenhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Jokerilla maalattu pinta on helppo pitää puhtaana, ja silkinhimmeän pinnan ansiosta värit toistuvat rauhallisina.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-joker-c

Remontti-Ässä on pesunkestävä sisäseinien remonttimaali, joka sopii erityisesti kovan kulutuksen tiloihin, kuten keittiöön ja eteiseen. Puolihimmeä pinta toistaa värit energisinä ja intensiivisinä.

tikkurila-taydellinen-sisamaali-olohuone-k-rauta-remontti-assa-c

Tikkurilan Vuoden väri 2021: Y354 Cumulus

Tikkurilan vuoden 2021 väri on Y354 Cumulus. Vaaleansininen sävy rauhoittaa, herättää luottamusta ja kääntää katseet kohti valoisampaa tulevaisuutta. Cumulus-väri on osa Tikkurilan Color Now 2021 -värikokoelmaa, jonka värit henkivät tänä vuonna luonnon kauneutta. Tutustu vuoden väriin ja värikokoelmaan!

tikkurila-vuoden-vari-y354-cumulus-vaaleansininen-k-rauta

tikkurila-vuoden-vari-y354-cumulus-vaaleansininen-huoneessa-k-rauta

Osta Tikkurilan sisämaaleja

Katso kaikki Tikkurilan värikartat sisämaaleille

Lisää asiaa maalauksesta ja maalausvinkkejä!

sisamaalaus-k-rauta-ak1

Tee sisämaalaus helposti asiantuntijan vinkeillä

Puuportaiden maalaus ja kunnostus

Huonekalujen ja kalusteiden maalaus

Lastenhuoneen maalaus: Nyt saa piirtää!

Kysy mitä vain remontoinnista, Remonttineuvontamme auttaa

Katso lisää maalausvinkkejä