Tilaa sävytettynä

Luja 7 Pintamaali himmeä 9l C sävytettävä

Luja 7 Pintamaali himmeä 9l C sävytettävä

TIKKURILA

Himmeä erikoisakrylaattimaali. Soveltuu seinä- ja kattopinnoille märkätiloissa ja tiloissa, joissa pinnalta vaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä. Sävytettävä. Vesiohenteinen. M1.

Hinta verkkokaupassa

130 € / kpl

14,44 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500872146
  • EAN-koodi: 6408070055069

Tikkurilan Luja 7 on erittäin kestävä ja monikäyttöinen, himmeäkiiltoinen pintamaali, joka soveltuu kovaan rasitukseen ja vaativiin olosuhteisiin niin asuinhuoneistoissa kuin erityisemmissäkin julkisissa tiloissa. Vesiohenteinen Luja 7 -pintamaali sopii sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kodeissa ja erilaisissa julkisissa tiloissa. Himmeän Luja 7 -maalin käyttökohteita ovat esimerkiksi eteistilat, porraskäytävät, suurtalouskeittiöt sekä monet muut kovalle mekaaniselle sekä kemialliselle rasitukselle altistuvat tilat. Tikkurilan Luja-maalit sisältävät maalipintaa suojaavaa homeenestoainetta, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa kuten kylpy- ja pukuhuoneissa. Luja 7 on vähäpäästöinen, rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan kuuluva MED-sertifioitu maali. Lujalla maalattu pinta on kosketuskuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin neljän tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 5–8 m²/l • kiinteäainetilavuus n. 40 % • tiheys n. 1,2 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla, esimerkiksi Luja Yleispohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista irtoava vanha maali. Hio kovat ja kiiltävät maalipinnat himmeiksi parhaan tartunnan varmistamiseksi ja poista hiontapöly. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut tasoite. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa tarvittaessa. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä kahteen kertaan. Luja-pintamaalilla maalatut pinnat voi huoltomaalata samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjamaali, tasoite, telat, siveltimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni, 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on, blandning av 5-klor-2-metyl-4-isotiazolin-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazolin-3-on [EG nr. 220-239-6] (3:1) och 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
10.62 kg
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
C
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
7

Pakkaus

Paino
11.39 kg
Korkeus
20 cm
Pituus
27.3 cm
Leveys
31 cm