Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Luja 7 Pintamaali himmeä 9l C sävytettävä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070055069 | Tuotenumero: 500872146

Himmeä erikoisakrylaattimaali. Soveltuu seinä- ja kattopinnoille märkätiloissa ja tiloissa, joissa pinnalta vaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä. Sävytettävä. Vesiohenteinen. M1.

  • riittoisuus n. 5–8 m²/l

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • EAN-koodi: 6408070055069
  • Tuotenumero: 500872146

Tikkurilan Luja 7 on erittäin kestävä ja monikäyttöinen, himmeäkiiltoinen pintamaali, joka soveltuu kovaan rasitukseen ja vaativiin olosuhteisiin niin asuinhuoneistoissa kuin erityisemmissäkin julkisissa tiloissa. Vesiohenteinen Luja 7 -pintamaali sopii sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kodeissa ja erilaisissa julkisissa tiloissa. Himmeän Luja 7 -maalin käyttökohteita ovat esimerkiksi eteistilat, porraskäytävät, suurtalouskeittiöt sekä monet muut kovalle mekaaniselle sekä kemialliselle rasitukselle altistuvat tilat. Tikkurilan Luja-maalit sisältävät maalipintaa suojaavaa homeenestoainetta, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa kuten kylpy- ja pukuhuoneissa. Luja 7 on vähäpäästöinen, rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan kuuluva MED-sertifioitu maali. Lujalla maalattu pinta on kosketuskuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin neljän tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 5–8 m²/l • kiinteäainetilavuus n. 40 % • tiheys n. 1,2 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla, esimerkiksi Luja Yleispohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista irtoava vanha maali. Hio kovat ja kiiltävät maalipinnat himmeiksi parhaan tartunnan varmistamiseksi ja poista hiontapöly. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut tasoite. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa tarvittaessa. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä kahteen kertaan. Luja-pintamaalilla maalatut pinnat voi huoltomaalata samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjamaali, tasoite, telat, siveltimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
10.62 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
C
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Sävytettävä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
11.39 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
27.3 cm
Leveys
31 cm

Ympäristötiedot

EU-ympäristömerkki
Kyllä
Joutsenmerkki-sertifioitu
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni, 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on, blandning av 5-klor-2-metyl-4-isotiazolin-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazolin-3-on [EG nr. 220-239-6] (3:1) och 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.