TIKKURILA

YKI ROUHEPINNOITE 9L RPC SÄVYTETTÄVÄ

Tuotenumero: 500962815

EAN: 6408070039885

Yki Rouhepinnoite on vettä hylkivä karkea pinnoite, jolla sokkeleihin saadaan helposti rappausmainen, kestävä pinta. Tuote on käyttövalmis ja sävytettävissä useisiin sävyihin. Hyvin peittävä ja suojaava, alkalinkestävä Yki Rouhepinnoite on...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Yki Rouhepinnoite on vettä hylkivä karkea pinnoite, jolla sokkeleihin saadaan helposti rappausmainen, kestävä pinta. Tuote on käyttövalmis ja sävytettävissä useisiin sävyihin.

Hyvin peittävä ja suojaava, alkalinkestävä Yki Rouhepinnoite on helppo levittää suoraan purkista teräslastalla tai ruiskulla. Tuote on suunniteltu erityisesti uusille ylitasoitetuille harkkopinnoille sekä betonipinnoille, ja se soveltuu sokkeleiden ohella seinäpintojen pinnoittamiseen. Yki Rouhepinnoite kestää hyvin vaihtelevissa sääoloissa ja estää veden tunkeutumista rakenteeseen mutta päästää kuitenkin kosteuden sisäpuolelta ulos. Pinta on kosketuskuiva seuraavana päivänä käsittelystä.

• väri: sävytettävissä tummiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: 0,6–0,8 m²/l lastalla levitettynä, 0,5–0,9 m²/l ruiskutustyönä

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Alustan tulee olla riittävän kiinteä, kova ja kuiva ennen pintakäsittelyä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Pese homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi ja sementtiliiman poistamiseksi. Ylitasoita harkkopinnat ja epätasaiset betonipinnat oikaisulaastilla ennen maalausta. Alustan pohjustamista suositellaan.

Aikaisemmin maalattu pinta
Puhdista pinnat ja pese mahdolliset homehtuneet tai sammaloituneet kohdat homeenpoistoliuoksella. Poista hilseilevä ja heikosti kiinni oleva maali ja tee tarvittaessa ylitasoitus oikaisulaastilla. Alustan pohjustamista suositellaan.

PINNOITTAMINEN

Sekoita Yki Rouhepinnoite perusteellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä enintään 1 %. Pyri järjestämään työ siten, että työtaukojen ja eri pinnoitepurkkien aiheuttama rajakohta tulee mahdollisimman huomaamattomaan paikkaan.

Levitys teräslastalla
Levitä pinnoitetta teräslastalla raekoon paksuinen kerros kerrallaan noin 1 neliömetrin alueelle. Hierrä pinta välittömästi muovihiertimellä kevyesti painaen. Poista tarvittaessa ylimääräinen pinnoite lastalla.

Levitys ruiskutustyönä
Levitä pinnoite laastipumpulla tai suppiloruiskulla noin metrin etäisyydeltä pyörivin liikkein kohtisuoraan pintaa vasten. Ruiskuta yhtenäiset pinnat yhtäjaksoisesti. Ruiskutettu pinta voidaan jättää sellaisekseen tai se voidaan hiertää muovihiertimellä välittömästi ruiskutuksen jälkeen.

Yki Rouhepinnoite ei sovellu esimerkiksi kylmien tukimuurien vaakapintojen käsittelyyn. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, ilman lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Pinnoitustyötä ei saa tehdä voimakkaassa auringonpaisteessa.

Muista myös: pohjuste, homeenpoistoaine, lasta, työvaatteet ja -käsineet, suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 16,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 25.0 x 31.0 x 20.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Käyttö Ulos
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi