Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

2-tahti moottoriöljy Mobil Extra 2T 1l

MOBIL

Mobil Extra 2T on erittäin suorituskykyinen, synteettinen, savuttamaton kaksitahtimoottoriöljy, joka täyttää moottoripyörien, -kelkkojen ja -sahojen voitelulle asetetut tiukat suorituskykyvaatimukset.

10,95 € / kpl

10,95 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500230023
  • EAN-koodi: 5407008071165

Mobil Extra 2T on erittäin suorituskykyinen, synteettinen ja savuttamaton kaksitahtimoottoriöljy, joka täyttää moottoripyörien, -kelkkojen ja -sahojen voitelulle asetetut tiukat suorituskykyvaatimukset.

Pakkaus

Paino
0.98 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
22.6 cm
Pituus
11 cm
Leveys
6.2 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää: C14-16-18 Alkyylifenoli Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Aine voi varautua staattisesti, mikä voi aiheuttaa kipinöintiä. Tuotteesta voi vapautua höyryjä, jotka herkästi muodostavat palavia yhdisteitä. Höyry voi leimahtaa ja/tai räjähtää kipinästä. Palava. Liiallinen altistus voi aiheuttaa silmien, ihon tai hengitysteiden ärsytystä. Suurten höyrypitoisuuksien hengittäminen voi aiheuttaa huimausta, pyörrytystä, päänsärkyä, pahoinvointia ja koordinaation menetystä. Pitkäkestoisesta hengittämisestä voi olla seurauksena tajuttomuus. Faroangivelser: EUH208 Innehåller: C14-16-18 ALKYL FENOL Kan orsaka en allergisk reaktion. Materialet kan ackumulera statisk laddning, vilket kan ge gnistbildning. Produkten kan avge lättantändliga ångor som om de ackumuleras kan antändas och/eller exdplodera vid gnistbildning. Lättantändligt. Överdriven exponering kan orsaka ögon, hud- eller andningsirritation. Inandning av höga ångkoncentrationer kan orsaka yrsel, oklarhet, huvudvärk, illamående och bristande koordinationsförmåga. Fortsatt inhalation kan leda till medvetslöshet.