Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

2-tahtimoottoriöljy Mobil Extra 2t 4l

MOBIL

Mobil Extra 2T on erittäin suorituskykyinen, synteettinen, savuttamaton kaksitahtimoottoriöljy, joka täyttää moottoripyörien, -kelkkojen ja - sahojen voitelulle asetetut tiukat suorituskykyvaatimukset.

33,50 € / kpl

8,38 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500725181
  • EAN-koodi: 5055107455166

Mobil Extra 2T on erittäin suorituskykyinen, synteettinen, savuttamaton kaksitahtimoottoriöljy, joka täyttää moottoripyörien, -kelkkojen ja - sahojen voitelulle asetetut tiukat suorituskykyvaatimukset. TEKNISET OMINAISUUDET: - malli/tyyppi: suoja-aine - materiaali: synteettinen öljy - tilavuus: 4 l

Pakkaus

Paino
3.7 kg
Nettosisältö
4 LTR
Korkeus
26 cm
Pituus
19.7 cm
Leveys
14 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
GreenCircle-sertifioitu
Ei
GRS-sertifioitu
Ei
Intertek-sertifioitu
Ei
RSB-merkki biomuoveille
Ei
SCS Global Services -sertifioitu
Ei
Kestävä hankinta
Ei
UL-sertifioitu
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
DIN Geprüft, biopohjaisen materiaalin osuus (%)
0
% sertifioitua biopohjaista öljyä
0
% sertifioitua kierrätysöljyä
0
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää: C14-16-18 Alkyylifenoli Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Aine voi varautua staattisesti, mikä voi aiheuttaa kipinöintiä. Tuotteesta voi vapautua höyryjä, jotka herkästi muodostavat palavia yhdisteitä. Höyry voi leimahtaa ja/tai räjähtää kipinästä. Palava. Liiallinen altistus voi aiheuttaa silmien, ihon tai hengitysteiden ärsytystä. Suurten höyrypitoisuuksien hengittäminen voi aiheuttaa huimausta, pyörrytystä, päänsärkyä, pahoinvointia ja koordinaation menetystä. Pitkäkestoisesta hengittämisestä voi olla seurauksena tajuttomuus. Faroangivelser: EUH208 Innehåller: C14-16-18 ALKYL FENOL Kan orsaka en allergisk reaktion. Materialet kan ackumulera statisk laddning, vilket kan ge gnistbildning. Produkten kan avge lättantändliga ångor som om de ackumuleras kan antändas och/eller exdplodera vid gnistbildning. Lättantändligt. Överdriven exponering kan orsaka ögon, hud- eller andningsirritation. Inandning av höga ångkoncentrationer kan orsaka yrsel, oklarhet, huvudvärk, illamående och bristande koordinationsförmåga. Fortsatt inhalation kan leda till medvetslöshet.