Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Ässä 20 Remonttimaali 18l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA

Puolihimmeä, Joutsen-merkitty M1-luokan remonttimaali sisäseiniin ja -kattoihin tiloissa, joissa tarvitaan pesun- ja kulutuksenkestävyyttä. Voidaan sävyttää vaaleisiin Tikkurila Symphony -värikartan väreihin.

145 € / kpl

8,06 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501089445
  • EAN-koodi: 6408070066997

Tikkurilan Ässä 20 on puolihimmeä, ammattimaiseen käyttöön soveltuva maali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Ässä 20 kestää erinomaisesti pesua ja kulutusta ja tarttuu hyvin myös vanhaan maalipintaan. Vesiohenteinen Ässä 20 soveltuu sisäseinä- ja kattomaaliksi sisätiloihin, joissa maalilta vaaditan paljon. Se kestää kovaakin rasitusta ja sopii siksi esimerkiksi porraskäytäviin ja raskaan kulutuksen julkisiin tiloihin. Ässä 20:llä voi maalata sekä uusia että aikaisemmin maalattuja betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintoja. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä. Ässä 20 on ympäristöystävällinen ja vähäpäästöinen valinta: sille on myönnetty M1- ja Joutsenmerkki. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: imeville pinnoille 5–7 m²/l, imemättömille pinnoille 9–11 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 41 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista irtoava vanha maali. Hio kovat ja kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa tarvittaessa. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Ässä 20:llä maalatut pinnat voi huoltomaalata samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjamaali, tasoite, maalipesuaine, telat, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
22.5 kg
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
A
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
18
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
11
Kiilto
Puolihimmeä
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8

Pakkaus

Paino
24 kg
Nettosisältö
18 LTR
Korkeus
37 cm
Pituus
30 cm
Leveys
31 cm