Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Betolux Lattiamaali 0,9l C sävytettävä

TIKKURILA

Liuoteohenteinen uretaanialkydimaali betoni- ja puulattioiden maalaukseen sisätiloissa.

36,95 € / kpl

41,06 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500081448
  • EAN-koodi: 6408070012413

Tikkurilan Betolux on kiiltävä lattiamaali, joka soveltuu uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden sekä -portaiden maalaukseen sisätiloissa. Liuotinohenteinen Betolux-uretaanialkydimaali sopii hyvin esimerkiksi asuin-. liike- ja varastotilojen lattioiden ja portaiden maalaukseen. Sillä voit myös huoltomaalata aikaisemmin alkydi- tai epoksimaalilla tai -lakalla käsitellyt lattiat. Maalipinta kestää hyvin pesua sekä lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Työvälineet pestään lakkabensiinillä. Betolux-lattiamaalilla maalattu pinta on pölykuiva 3–4 tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Käyttöönottokuiva lattia on noin viikon kuluttua maalauksesta. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • kiiltävä (kiiltoryhmä 2) • riittoisuus: betonilattia 7–9 m²/l, puupinnat 9–11 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0–1,2 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/i): 500 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 500 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista puupinnat pölystä, liasta, rasvasta ja öljystä. Poista betonilattiasta sementtiliimakerros koneellisesti hiomalla. Poista hiontapöly. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Poista vanha irtoava maali, hio pinta hyvin ja poista hiontapöly. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Ohenna maalia ensimmäistä maalauskertaa varten lakkabensiinillä. Pintamaalaus voidaan tehdä vuorokauden kuluttua ohentamattomalla tai hieman ohennetulla maalilla. Voit vähentää maalatun pinnan liukkautta lisäämällä Betoluxin joukkoon karhennusjauhetta. Karhennetulla maalilla voidaan maalata koko lattiapinta tai esimerkiksi liukuesteraita porrasaskelmien ulkoreunaan. Käsittelyolosuhteet Betonipinnan tulee olla kuiva ja vähintään 4 viikkoa vanha. Betonin suhteellisen kosteuden tulee olla alle 97 %. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua pintakäsittelystä. Ennen tätä maalipintaa on käsiteltävä varoen ja puhdistusta vältettävä. Maalipinta voidaan puhdistaa harjalla, mopilla tai pölypyyhkeellä. Likaisten pintojen puhdistukseen voi käyttää neutraalilla pesuaineella kostutettua pyyhintä. Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
0.92 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
C
Kiilto
Kiiltävä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävä
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.1 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.7 cm
Pituus
11 cm
Leveys
10.8 cm

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH208 Sisältää neodekaanihapon kobolttisuola ja etyylimetyyliketoksiimi. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH208 Innehåller etylmetylketoxim och neodekansyra, koboltsalt. Kan orsaka en allergisk reaktion.