Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Biora 3 Sisäkatto- ja pohjamaali täyshimmeä 0,9l

TEKNOS

Täysin liuotteeton ja hajuton akrylaattimaali sisäseinien ja -kattojen pohjamaalaukseen kuivissa sisätiloissa. Helppo levittää ja jättää tasaisen pinnan. Allergia- ja astmaliiton hyväksymä tuote. M1-luokiteltu.

21,95 € / kpl

24,39 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500962788
  • EAN-koodi: 6414620464403

Biora 3 on turvallinen ja helppokäyttöinen, liuotteeton ja hajuton täyshimmeä sisämaali, joka sopii pohjamaaliksi sekä sisäkattojen maalaamiseen. Se jättää tasaisen ja himmeän pinnan. Vesiohenteisella Biora 3:lla voit maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja. Maalipinta kestää vähäistä kulutusta. Biora 3:lla maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. Biora 3 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään, ja se on saanut Allergia- ja astmaliiton allergiatunnuksen. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: aikaisemmin maalattu pinta 10–12 m²/l, tasoite ja puukuitulevy 7–10 m²/l, betoni- ja rappauspinta 4–7 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys 1,5 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään maalipesuaineella ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Liima- tai kalkkimaalilla maalatuista pinnoista vanha maali on poistettava kokonaan ennen maalaamista. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Teräspinnat sekä lautapintojen oksankohdat kannattaa pohjamaalata tartuntapohjamaalilla ennen maalausta Biora 3:lla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä Biora 3 telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä neljässä viikossa. Ennen tätä maalipintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista likaantunut pinta kuivalla siivousvälineellä: maalipinta ei kestä kosteaa pyyhintää tai pesuaineita. Muista myös: tasoite, pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
1.36 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
0
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM1
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
0
Pakkauskoko (l)
0.9
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
11
Kiilto
Täyshimmeä
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8

Pakkaus

Paino
1.46 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.5 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Faroangivelser: EUH208 Innehåller blandning av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 220-239-6] (3:1) och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.