Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Cello Classic Aqua Kuullote 2,7l PM3 sävytettävissä

CELLO
  • EAN-koodi: 6414621062196 | Tuotenumero: 501102261

Vesiohenteinen kuullote uusille ja aiemmin kuultavalla puunsuojalla käsitellyille puupinnoille ulkona. Aine tunkeutuu puun huokosiin ja suojaa puupintoja kosteudelta, likaantumiselta ja sävytettynä auringon uv-säteilyltä.


45,95 € / kpl

17,02 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6414621062196
  • Tuotenumero: 501102261

Cello Classic Aqua on vesiohenteinen, öljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Kuullote suojaa puupintaa kosteudelta, likaantumiselta ja sävytettynä myös auringon UV-säteilyltä parantaen pinnan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Kuullote suojaa puupintoja ja kestää hyvin vaihtelevissa sääoloissa. Kalvoa muodostamaton Cello Classic Aqua sopii erityisesti hirsipinnoille. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi ulkoseinät, ovet, ikkunanpuitteet, laiturit, kuistit, aidat ja pylväät, jotka ovat joko uusia tai käsitelty aikaisemmin kalvoa muodostamattomilla kuullotteilla. Kuullotetta voi käyttää värittömänä, mutta paras suoja sään vaikutuksia vastaan saavutetaan sävyttämällä. Cello Classic Aqua -kuullotetta käytetään ohentamattomana. Työvälineet tulee pestä heti käytön jälkeen lämpimällä vedellä. Tuote ei sovellu kalvoa muodostavien puunsuoja-aineiden tai kuullotteiden päälle eikä kasvihuoneisiin, kasvilavoihin tai eläinsuojiin. • väri: väritön, sävytettävissä kuultaviin puunsuojasävyihin • riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, hirsi 8–12 m² • kuivumisaika 16 tuntia • kuiva-ainepitoisuus: n. 23 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/e): 130 g/l. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelyllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly teräs- tai juuriharjalla tai teräskaapimella. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa pohjusteella. Anna pohjusteen kuivua 1 vrk. Jos pinnassa on hometta, pese se homepesuliuoksella. Huuhtele pinnat pesun jälkeen huolellisesti vedellä ja niiden anna kuivua. KÄYTTÖ Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä kuullotetta samaan astiaan – näin vältyt värierojen syntymiseltä. Sekoita kuullotetta on myös käytön aikana. Levitä kuullote siveltimellä, harjalla tai ruiskulla. Sivele käsittelemätön puupinta Cello Classic Aqualla 1–2 kertaa. Kuullotteen lopullisen sävyn näkee vasta, kun se on kuivunut. Kuullote sivellään tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko hirren tai laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele katkaisupinnat erityisen huolellisesti. Ensimmäinen käsittely kannattaa tehdä siveltimellä. ja ruiskua käytettäessä pinta viimeistellään siveltimellä. Cello Classic Aqualla käsitelty puupinta voidaan huoltomaalata vesi- ja liuotinohenteisilla kuullotteilla ja kuultavilla puunsuojilla sekä peittosuojilla ja talomaaleilla. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Vältä maalausta suorassa auringonpaisteessa. Muista myös: homeenpoistoaine, pohjuste, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet.

Tuote

Paino
2.77 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
12
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Perusmaali
PM3K
Kiilto
Muu
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
5
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.12 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti, 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos, kobolttibis(2-etyyliheksanoaatti) ja 2,4,7,9-tetrametyylidek-5-yyni-4,7-dioli. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 3-jod-2-propynylbutylkarbamat, 5-Klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning, kobolt-bis(2-etylhexanoat) och 2,4,7,9-Tetramethyl-5-decyne-4,7-diol. Kan orsaka en allergisk reaktion.