CELLO CRISTAL AQUA POHJAMAALI 2,7L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

CELLO CRISTAL AQUA POHJAMAALI 2,7L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

CELLO

Nopeasti kuivuva, täyshimmeä vesiohenteinen tartuntapohjamaali, joka muodostaa tarttuvan ja pitävän pohjan pintamaalille. Soveltuu sisä- ja ulkotilojen puupinnoille sekä sisätilojen metallipinnoille. Valkoinen, sävytettävissä.


53,90 € / kpl

19,96 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501470510
  • EAN-koodi: 6438313164425

Cello Cristal Aqua Primer on nopeasti kuivuva, vesiohenteinen tartuntapohjamaali, joka muodostaa tarttuvan ja pitävän pohjan pintamaalille. Maali soveltuu sisä- ja ulkotilojen puupinnoille sekä sisätilojen metallipinnoille. Täyshimmeä Cello Cristal Aqua -pohjamaali sopii tartuntapohjamaaliksi puu- ja rakennuslevypinnoille sekä metallipinnoille. Maalauskohteita ovat sisällä esimerkiksi ovet, ikkunanpuitteet, lämpöpatterit ja putkistot ja ulkona puiset ikkunanpuitteet ja ulkokalusteet. Maali sopii pohjamaaliksi myös pinnoille, joilta vaaditaan erityistä sileyttä ja kestävyyttä. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. Valitsemalla Cello Cristal Aqua -pohjamaalin suosit suomalaista: tuotteelle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 8–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. Tutustu myös muihin Cello-sarjan maaleihin: niistä löydät sopivan tuotteen kaikkiin sisä- ja ulkomaalausprojekteihisi. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista pinta liasta ja pölystä. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita kolot ja epätasaisuudet sopivalla tasoitteella. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. Muista myös: pintamaali, siveltimet ja telat, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Pakkauskoko (l)
2,7
Kiilto
Täyshimmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle ja ulos
Perusmaali
PM1
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
8
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
8
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10

Pakkaus

Paino
3.63 kg
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm