Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Desinfiointiaine Swim & Fun Kiddypool 5x25ml

SWIM&FUN

Helppo klooriton vedenhoitomenetelmä lastenaltaisiin. KiddyPool desinfioi veden pienissä altaissa aina 600 litraan saakka. Vesi pysyy raikkaana ja puhtaana jopa 2 viikkoa. Allas on heti käyttävalmis annostelun jälkeen.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 501877982
  • EAN-koodi: 5704841017825

Allaskoosta riippumatta on hyvä huolehtia siitä, että vesi on terveellistä ja kutsuvaa. Lastenaltaissa vesi lämpiää nopeasti, ja se luo erityisen hyvät edellytykset bakteereiden ja levien kasvulle. Yksi KiddyPool -annospussi pitää enintään 600 litran altaan puhtaana ja hygieenisenä jopa 2 viikkoa. Lapset voivat uida heti aineen lisäyksen jälkeen, joten altaaseen voi viilettää välittömästi, kun aurinko näyttää taas parhaat puolensa. KiddyPool –desinfiointi estää tehokkaasti levien, mikro-organismien ja itiöiden lisääntymisen vedessä. KiddyPool soveltuu sekä merivedelle että makealle vedelle. Tuote on pH-neutraali eikä vaahtoa. Aina ennen vedenhoitoaineiden lisäämistä suositellaan pH-tason säätämistä arvoon 7,2. Tarkat annostus- ja käyttöohjeet löytyvät pakkauksesta.

Pakkaus

Paino
0.18 kg
Korkeus
3 cm
Pituus
17.5 cm
Leveys
8.5 cm

Vaaralausekkeet:

H410 Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. H302 Haitallista nieltynä. Faroangivelser: H410 Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. H302 Skadligt vid förtäring.