Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Epoksimassa Solmaster Garage EP 1 3kg RAL 7001

SOLMASTER

EP 1 Garage- autotallipaketti. Telattava ja itsesiliävä epoksimassa uusille tai vanhoille betonipinnoille. Sisältää 10kg (2kg hartsia +1kg kovetetta) EP 1 Epoksimassaa. RAL 7001.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 501923717
  • EAN-koodi: 6416465313434

Solmaster EP 1 Garage on valmis paketti autotallin pinnoitukseen. Autotallipaketti sisältää kaikki tarvittavat ainekset autotallin betonilattian pinnoittamiseen. Tuotteen tekniset tiedot: • Pakkauskoot: 12 kg sis. 7 kg hartsia ja 3 kg kovetetta sekä 1L epoksijäykistettä eli TIKSOA ja 1L Liukuestehiekkaa. 3 kg sis 2 kg hartsia ja 1 kg kovetetta. Tämä autotallipakkaus on paikkaussarja. Se ei sisällä TIKSOA tai liukuestehiekkaa. • Riittoisuus: 0,3 kg/m2/yksi käsittelykerta ja 0,6 kg/m2/kaksi käsittelykertaa. • Paksuus: n. 0,3 - 0,5 mm kuivakalvopaksuus. Käyttöohje: Ennen pinnoitusta on syytä huolehtia pohjatöistä. Tärkein työvaihe on huolehtia betoniliiman poistamisesta. Betoniliiman poistamisen voi suorittaa helposti Solmaster Happopesulla tai hiomalla. Hiushalkeamat tai kolot voidaan kitata esimerkiksi muovikitillä tai tarpeeksi vahvalla tasoitteella. Seinän ja lattian väliin jääneiden kolojen/rakojen täyttämiseen on hyvä käyttää esimerkiksi liikuntasaumamassaa. Kuvaukset pohjatöistä ovat suuntaa antavia ja ne soveltuvat suurimpaan osaan tehtävistä pinnoituksista betonilattioihin. EP 1 Pinnoitus: EP 1 Garage- Autotallipaketin pinnoittaminen alkaa hartsipurkin avaamisella. Hartsipurkki tulee sekoittaa huolellisesti omassa astiassaan sekaisein, sillä väripigmentit valuvat varastoidessa pohjaan. Kun hartsi on sekoitettu huolellisesti, kaada omiin astioihin 2 osaa hartsia ja 1 osa kovetetta. Tämän jälkeen kaada ne yhteiseen astiaan ja aloita sekoitus. Sekoita hartsi ja kovete huolellisesti sekaisin. Kun komponentit ovat sekoittuneet keskenään voit aloittaa pinnoituksen. Jalkalistojen maalaus- ylösnosto: Rajaa jalkalistat esim. maalarinteipillä. Jalkalistat nostetaan yleisesti n.10cm lattian pinnasta. Sekoita pieni määrä Hartsi (2 osaa) + Kovete (1 osa) seosta ja lisää sinne varovasti epoksijäykistettä eli TIKSOA niin, että massa alkaa jäykistyä. Jalkalistojen maalaamiseen soveltuu parhaiten pensseli. Jalkalistojen maalaaminen ei ole pakollinen toimenpide. HUOM! Muista irrottaa rajausteipit heti maalaamisen jälkeen, etteivät ne tarraudu kiinni seinään. Lattian pinnoitus: Pinnoituksen tekemiseen soveltuvat tela tai lasta. Pinnoite on itsestään siliävä, joten se tasoittuu itsestään. Huolehdi kuitenkin tasaisesta pinnoituksesta. Voit kaataa massan lattiaan ja levittää sen tai maalata kaukalosta/ astiasta kastaen. Liukuestehiekan kylväminen: Pinnoitteen ollessa vielä märkä, voit harvakseltaan kylvää liukuestehiekan pinnalle. Näin pinnoite ei ole liian liukas, kun se kastuu.

Tuote

Paino
3.3 kg
Takuu
24 kuukautta

Pakkaus

Paino
3.5 kg
Nettosisältö
3 KGM
Korkeus
18 cm
Pituus
25.5 cm
Leveys
17 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
DIN Geprüft, biopohjaisen materiaalin osuus (%)
0
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Kyllä
RSB-sertifioitua (%)
0
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H315 Ärsyttää ihoa. H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H315 Irriterar huden. H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.