Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Etanarae Solabiol Extra 1kg

SOLABIOL

Solabiol Etanarae Extra on tehokas etanoiden ja kotiloiden torjunta-aine, jonka tehoaine on luonnossa esiintyvä rautafosfaatti. Se tehoaa kaikkiin etanoihin ja kotiloihin. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn. Riittoisuus 200 m².

29,95 € / kpl

29,95 € / kg

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 502354402
  • EAN-koodi: 3664715047537

Solabiol Etanarae Extra on tehokas etanoiden ja kotiloiden torjunta-aine, jonka tehoaine on luonnossa esiintyvä rautafosfaatti. Se tehoaa kaikkiin etanoihin ja kotiloihin. Vaikutustapansa vuoksi kuolleita etanoita ei jää näkyviin, sillä etanat ja kotilot vetäytyvät koloihinsa syötyään rakeita. Tuotteen ominaisuudet: • luonnosta saatava tehoaine rautafosfaatti (8,1 g/kg) • tehoaa kaikkiin etanoihin ja kotiloihin, myös espanjansiruetanoihin ja lehtokotiloihin • kuolleita yksilöitä ei jää näkyviin Käyttötapa: Paras teho saadaan, kun rakeita levitetään heti kun etanoita tai niiden tekemiä tuhoja havaitaan. Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa ja valmistetta voidaan käyttää enintään 4 kertaa kasvukauden aikana. Paras levitysajankohta on illalla, jolloin maan kosteus on korkeampi kuin päivällä. Sirottele 2,5–5 g/m² paikkoihin, joissa etanoita ja kotiloita esiintyy. Rakeet voidaan levittää esimerkiksi kastelukannulla ilman siiviläosaa eikä niitä saa joutua kasveihin. Lue tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta. Tuote soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn! Sen riittoisuus on 200 m². Tuote on pakattu ympäristöystävälliseen pahvipakkaukseen. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot sekä käyttöohjeet ennen käyttöä.

Pakkaus

Paino
1.1 kg
Nettosisältö
1 KGM
Korkeus
23 cm
Pituus
16 cm
Leveys
5 cm

Vaaralausekkeet:

EUH401 Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi. P102 Säilytä lasten ulottumattomissa. P501 Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten säädösten mukaisesti. Faroangivelser: EUH401 För att undvika risker för människors hälsa och för miljön, följ bruksanvisningen.