Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Futura 15 Kalustemaali 0,9l puolihimmeä PM1 valkoinen sävytettävissä

TEKNOS

Silkinhimmeä, nopeasti kuivuva uretaanialkydimaali, jolla on hyytelömäisyytensä ansiosta hyvät maalausominaisuudet. Puisten ja pohjamaalattujen metallisten irtokalusteiden maalaamiseen sisätiloissa.

  • puolihimmeä

33,95 € / kpl

37,72 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500754829
  • EAN-koodi: 6414620197455

Futura 15 on korkealuokkainen ja nopeasti kuivuva kalustemaali, joka on hyytelömäisen koostumuksensa ansiosta helppo levittää. Futura 15 soveltuu puu- ja metallikalusteiden maalaamiseen sisätiloissa. Puolihimmeällä, liuotinohenteisella Futura 15 -kalustemaalilla voit maalata puisia ja pohjamaalattuja metallisia irtokalusteita – sekä uusia että aikaisemmin maalattuja. Maalipinta on kosketuskuiva noin kolmen tunnin kuluttua maalauksesta ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: 8–12 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 g/ml PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista pinta huolellisesti liasta ja pölystä sekä pohjamaalaa kohteeseen soveltuvalla pohjamaalilla. Maalaamattomat puu- ja lastulevypinnat sekä teräspinnat pohjamaalataan tartuntapohjamaalilla. Jos pinnassa on koloja tai halkeamia, ne kannattaa silottaa tasoitteella ennen maalausta. Hio tasoitetut kohdat ja poista hiontapöly. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimalla. Poista metallipinnoilta mahdollinen ruoste teräsharjalla ja pese pinta lakkabensiinillä ennen pohjamaalausta. Hio kovat tai kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja tasoita mahdolliset kolot ja syvennykset sopivalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta kohteeseen sopivalla pohjamaalilla. MAALAAMINEN Koska Futura 15 -maali on hyytelömäistä, se on sekoitettava erittäin huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Ruiskumaalausta varten maalia ohennetaan 5–15 %. Mahdollinen seuraava maalaus tehdään, kun maali on kuivunut yön yli. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjamaali, siveltimet, tasoite, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
1.2 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
PM1
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.3 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.5 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. EUH208 Sisältää 2-butanonioksiimi ja kobolttibis(2-etyyliheksanoaatti). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH208 Innehåller 2-butanone oxime och koboltbis(2-etylhexano). Kan orsaka en allergisk reaktion.