Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Hyönteisten torjunta-aine Natria 250ml

NATRIA

Luonnonmukainen tuhohyönteisten torjunta-aine kaikille kasveille. Riittoisa tiiviste, joka on pakattu kätevään easy-dose-pakkaukseen. Tuote soveltuu myös luonnonmukaiseen viljelyyn.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 501092256
  • EAN-koodi: 7313060008576

Natrian hyönteisten torjunta-aine on käyttövalmis, luonnon pyretriiniä sisältävä tuhohyönteisten torjunta-aine. Sitä käytetään kirvojen, kilpikirvojen, villakilpikirvojen, jauhiaisten ja ripsiäisten torjuntaan hedelmäpuista, vihanneksilta avomaalla ja kasvihuoneessa sekä koristekasveista avomaalla, kasvihuoneessa ja sisätiloissa. Tehoaa niin hyönteisiin kuin niiden toukkiin ja muniin. Ruiskutetaan niin, että kasvit tulevat kauttaaltaan, myös lehtien alapinnalta käsitellyiksi.Tuote soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Vaaralausekkeet:

H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH401 Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi. Faroangivelser: H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. EUH401 För att undvika risker för människors hälsa och för miljön, följ bruksanvisningen.

Pakkaus

Paino
0.29 kg
Nettosisältö
0.25 LTR
Korkeus
17.6 cm
Pituus
10.5 cm
Leveys
5.5 cm