Hyönteisten torjuntaspray Solabiol 750ml

Hyönteisten torjuntaspray Solabiol 750ml

SOLABIOL

Käyttövalmis, luonnonmukainen hyönteisten torjunta-aine kaikille kasveille. Tehoaa yleisempiin tuhohyönteisiin sekä niiden toukkiin. Tuote soveltuu myös luonnonmukaiseen viljelyyn.

Hinta verkkokaupassa

15,95 € / pkt

21,27 € / l

Toimitettavissa verkkokaupastaToimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 502028569
  • EAN-koodi: 3664715012467

Solabiol Hyönteisten torjunta-aine on luonnon pyretriiniä sisältävä tuhohyönteisten torjunta-aine. Sitä käytetään kirvojen, kilpikirvojen, villakilpikirvojen, jauhiaisten ja ripsiäisten sekä kehrääjäpunkkien torjuntaan hedelmäpuista, vihanneksista avomaalla ja kasvihuoneessa sekä koristekasveista avomaalla, kasvihuoneessa ja sisätiloissa. Tehoaa niin hyönteisiin kuin niiden toukkiin ja muniin. Tuote soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn. Tehoaineena pyretriinit 0,045 g/l, rapsiöljy 8,3 g/l. • käyttövalmis suihkepullo • sopii myös syötäville kasveille • tehoaineena luonnon pyretriini Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Käyttötapa: Valmiste on käyttövalmis liuos, jolla kasvit suihkutetaan kauttaaltaan kosteiksi, mutta ei kuitenkaan tippuvan märiksi. Torjunta aloitetaan tuhoeläinten saapuessa kasveihin. Suihkuta kasvit kauttaaltaan kosteiksi myös lehtien alapinnalta, mutta ei kuitenkaan tippuvan märiksi. Varoaika ennen sadonkorjuuta maustekasveilla 7 vuorokautta ja muilla kasveilla 1 vuorokausi.

Vaaralausekkeet

EUH401 Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi. Faroangivelser: EUH401 För att undvika risker för människors hälsa och för miljön, följ bruksanvisningen.

Pakkaus

Paino
1.03 kg
Korkeus
28.2 cm
Pituus
12.7 cm
Leveys
6.3 cm