Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Ilmalämpöpumppu Panasonic CZ25TKE sisä- ja ulkoyksikkö

PANASONIC

Panasonic CZ25TKE -ilmalämpöpumppu uudella ympäristöystävällisemmällä R32-kylmäaineella tuottaa lämpöä entistäkin tehokkaammin ja puhtaammin. Sopii 25–100 m²:n tiloihin. Ylläpitolämpötoiminto 8–15 °C. Energialuokka A+.

998 € / kpl

Huomioithan, että ilmalämpöpumpun asennus vaatii aina pätevöidyn asennusliikkeen. Mikäli ostat ilmalämpöpumpun verkkokaupastamme ilman asennuspalvelua, tulosta alla oleva lomake ”Ilmoitus pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä” ja pyydä siihen asentajan allekirjoitus ennen kuin noudat tuotteen kaupasta.

Myös asennettuna

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502105235
  • EAN-koodi: 6438056265502

Panasonic CZ25TKE -ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä entistä kylmemmästä ilmasta, entistäkin tehokkaammin ja puhtaammin. Uusi ympäristöystävällinen kylmäaine R32 parantaa huomattavasti lämpöpumpun pakkasominaisuuksia, vuosihyötysuhdetta ja energiatehokkuutta. Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti talvella ja viilentää kesällä. Tilasuositus Panasonic CZ25TKE -ilmalämpöpumpulle on 25–100 m². Ylläpitolämpötoiminnon (8–15 °C) ansiosta laite sopii hyvin myös kesämökille tai muihin vapaa-ajan rakennuksiin. Laitteen käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla. Panasonic CZ25TKE -ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vaihtuvien sääolosuhteiden mukaan. Tämä ehkäisee turhaa energian kulutusta ja pitää huoneilman aina sopivan lämpimänä. Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista säästää huomattava summa lämmityskuluissa ja vähentää myös hiilidioksidipäästöjä. Panasonic CZ25TKE -ilmalämpöpumpun energialuokka on A+. ILMALÄMPÖPUMPUN ASENNUS Huomioithan, että ilmalämpöpumpun asennus vaatii aina pätevöidyn asennusliikkeen. Mikäli ostat ilmalämpöpumpun verkkokaupastamme, tulosta alla oleva lomake ”Ilmoitus pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä” ja pyydä siihen asentajan allekirjoitus ennen kuin noudat tuotteen. Listan pätevöidyistä asennusliikkeistä löydät Tukesin verkkosivuilta. Tiesithän, että myös useat myymälämme tarjoavat asennuspalvelua. Ostaessasi asennuspalvelun K-Raudasta, varmistat, että asennuksen suorittaa ja dokumentoi pätevöitynyt ammattilainen. Hyväksytyn ammattilaisen asentaman pumpun käyttö on turvallista, ja laitteen takuu säilyy voimassa. Asennuspalvelun saatavuutta voit tiedustella lähimmästä myymälästäsi. Tutustu myös muuhun ilmalämpöpumppujen valikoimaan verkkokaupassamme.

Tuote

Paino
47.25 kg
Jäähdytysteho (kW)
3
COP
0
Sisäyksikön syvyys (mm)
199
Ulkoyksikön syvyys (mm)
299
Lämmitysteho (kW)
5.2
Sisäyksikön korkeus (mm)
290
Ulkoyksikön korkeus (mm)
622
Ottoteho (W)
730
Käyntiääni dB(A)
21
Huoneen koko max. m³
100
SCOP
4,1
Kokonaispaino (kg)
44
Sisäyksikön paino (kg)
8
Ulkoyksikön paino (kg)
36
Sisäyksikön leveys (mm)
850
Ulkoyksikön leveys (mm)
824
Tyyppi
Ilmalämpöpumppu
Max. ilmamäärä (m³/h)
708
Minimi ulkolämpötila ºC
0
Talon koko (m²)
25–100

Pakkaus

Paino
47.25 kg
Korkeus
89 cm
Pituus
96 cm
Leveys
42 cm