Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Jauhesammutin Housegard 12kg 55A 233B C sis. letkun ja seinäkiinnikkeen

HOUSEGARD

Laadukas ja tehokas käsisammutin, joka soveltuu teollisuuteen, yrityksille, julkisiin tiloihin ja joka sammuttaa yleisimmät palotyypit ja materiaalit. 55A teholuokka on markkinoiden korkein. Sisältää letkun ja seinäkiinnikkeen.

99 € / kpl

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502335970
  • EAN-koodi: 7320890144602

Jauhesammutin Housegard 12 kg 55A 233B C on laadukas ja erittäin tehokas käsisammutin, joka soveltuu teollisuuteen, yrityksille sekä julkisiin tiloihin. Sammuttimen teholuokka 55A on markkinoiden korkein käsisammuttimelle. Tällainen ABC-paloluokituksen mukainen sammutin soveltuu nestemäisten ja nesteytyvien aineiden (bensiini, steariini), hehkuen palavien aineiden (puu, paperi, kangas, hiili) sekä kaasumaisten aineiden, kuten nestekaasun ja asetyleenin sammuttamiseen. Se soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen. Sammutuskyky: • orgaaniset hehkuen palavat materiaalit (paperi, puu, kangas jne.) • palavat nesteet • kaasu • sähköpalot 1000 volttiin asti Jauhesammutin on EU:n palosammutinstandardin EN3 mukainen sekä laiva- ja veneliikenteen Wheelmark- ja DNV-sertifioitu. CE-merkintä kertoo sammuttimen täyttävän EU:n direktiivien oleelliset turvallisuusvaatimukset.

Vaaralausekkeet

Pöly voi ärsyttää silmiä mekaanisesti. Pöly voi ärsyttää ilmatiehyitä ja aiheuttaa kurkun ärsytystä ja yskimistä. Usein toistuva pölyn hengittäminen erittäin pitkän ajan kuluessa voi aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia. Faroangivelser: Damm i ögonen kan ge mekanisk irritation. Damm kan irritera luftvägarna och medföra halsirritation och hosta. Ofta återkommande inandning av damm genom längre tid ökar risken för att utveckla lungsjukdomar.

Pakkaus

Paino
17.5 kg
Korkeus
60.5 cm
Pituus
19.8 cm
Leveys
19.8 cm