Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Jauhesammutin Housegard 12kg 55A 233B C sis. letkun ja seinäkiinnikkeen

HOUSEGARD
  • EAN-koodi: 7320890144602 | Tuotenumero: 502335970

Housegard 12 kg jauhesammutin sammuttaa A-, B- ja C-luokan paloja eli orgaanisia paloja, nestepaloja ja kaasupaloja sekä sähköpaloja 1000 volttiin saakka. Sammuttimen teholuokka on 55A 233B C.

  • painetakuu 5 v. valmistuksesta
  • SFS-EN3, CE, Wheelmark

99 € / kpl

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 7320890144602
  • Tuotenumero: 502335970

Housegard 12 kg 55A 233B C jauhesamutin on erittäin tehokas käsisammutin, joka sammuttaa A-, B- ja C-luokan paloja eli orgaanisia paloja, nestepaloja sekä kaasupaloja 1000 volttiin saakka. ABC-paloluokituksen mukainen sammutin soveltuu nestemäisten ja nesteytyvien aineiden kuten bensiinin, steariinin ja lakan, hehkuen palavien aineiden kuten puun, paperin, kankaan ja hiilen sekä kaasumaisten aineiden kuten nestekaasun ja asetyleenin sammuttamiseen. Sammutin soveltuu teollisuuteen, yrityksille sekä julkisiin tiloihin. Mukana seinäkiinnike ja letku. Painetakuu 5 vuotta valmistuksesta. Sertifioinnit: SFS-EN3, CE, Wheelmark. SAMMUTTIMEN HUOLTAMINEN Sammuttimeen stanssattu päiväys on tuotteen valmistuspäivä, josta lasketaan tarkistus tehtäväksi 1–2 vuoden kuluttua riippuen sammuttimen säilytysolosuhteista. Kotioloissa säilytettävällä tai henkilökohtaisessa käytössä olevalla sammuttimella ei ole tarkastuspakkoa. Yksityiskäytössä olevaa sammutinta kannattaa silloin tällöin kopautella ja ravistaa, jotta sammutusaine ei paakkuunnu. Samalla tulee silmämääräisesti tarkastaa, että paineneula on vihreällä alueella. Jauhesammuttimen käyttöikä on 10 vuotta valmistuksesta, minkä jälkeen se tulee huoltaa sammutinhuoltoliikkeen toimesta. Sammutin on aina huollettava käytön jälkeen, vaikka vain osa tehoaineesta olisi käytetty. Huoltaminen ja sammuttimen täyttö vaatii erikoistyökaluja ja koulutusta; ota yhteyttä valtuutettuun käsisammutinhuoltoliikkeeseen. Huollossa on käytettävä vain maahantuojan hyväksymiä tehoaineita ja varaosia. Lue lisää käsisammuttimia koskevista määräyksistä ja lainsäädännöstä Tukesin verkkosivuilta tukes.fi.

Pakkaus

Paino
17.5 kg
Korkeus
60.5 cm
Pituus
19.8 cm
Leveys
19.8 cm

Vaaralausekkeet:

Pöly voi ärsyttää silmiä mekaanisesti. Pöly voi ärsyttää ilmatiehyitä ja aiheuttaa kurkun ärsytystä ja yskimistä. Usein toistuva pölyn hengittäminen erittäin pitkän ajan kuluessa voi aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia. Faroangivelser: Damm i ögonen kan ge mekanisk irritation. Damm kan irritera luftvägarna och medföra halsirritation och hosta. Ofta återkommande inandning av damm genom längre tid ökar risken för att utveckla lungsjukdomar.