Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Jauhesammutin Housegard 2kg 13A 89B C sisältää letku, hihna ja teline

HOUSEGARD

Laadukas ja tehokas käsisammutin. Teholuokka 13A 89B C on markkinoiden korkein 2 kg käsisammuttimissa ja soveltuu hyvin kaikentyyppisten pienpalojen sammuttamiseen. Sisältää metallitelineen, hihnan ja letkun.

29,95 € / kpl

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502335938
  • EAN-koodi: 7320890171608

Jauhesammutin Housegard 2 kg 13A 89BC on laadukas ja tehokas käsisammutin kaiken tyyppisten pienpalojen sammuttamiseen. Sammuttimen teholuokka 13A 89B C on markkinoiden korkein 2 kg:n käsisammuttimelle. Tällainen ABC-paloluokituksen mukainen sammutin soveltuu nestemäisten ja nesteytyvien aineiden (bensiini, steariini), hehkuen palavien aineiden (puu, paperi, kangas, hiili), sekä kaasumaisten aineiden, kuten nestekaasun ja asetyleenin sammuttamiseen. Se soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen. Sammutuskyky: • orgaaniset hehkuen palavat materiaalit (paperi, puu, kangas jne.) • palavat nesteet • kaasu • sähköpalot 1000 volttiin asti 2 kg:n kokoinen jauhesammutin on optimaalinen etenkin henkilöautoihin, asuntovaunuihin tai veneeseen. Se sopii hyvin myös omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin täydentämään 6 kg:n sammutinta. Jauhesammutin on EU:n palosammutinstandardin EN3 mukainen sekä laiva- ja veneliikenteen Wheelmark- ja DNV-sertifioitu. CE-merkintä kertoo sammuttimen täyttävän EU:n direktiivien oleelliset turvallisuusvaatimukset.

Vaaralausekkeet

Pöly voi ärsyttää silmiä mekaanisesti. Pöly voi ärsyttää ilmatiehyitä ja aiheuttaa kurkun ärsytystä ja yskimistä. Usein toistuva pölyn hengittäminen erittäin pitkän ajan kuluessa voi aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia. Faroangivelser: Damm i ögonen kan ge mekanisk irritation. Damm kan irritera luftvägarna och medföra halsirritation och hosta. Ofta återkommande inandning av damm genom längre tid ökar risken för att utveckla lungsjukdomar.

Pakkaus

Paino
3.8 kg
Korkeus
37.5 cm
Pituus
11.5 cm
Leveys
11.5 cm