Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Jauhesammutin Housegard 4kg 27A 233B C sis. letkun ja seinäkiinnikkeen

HOUSEGARD

Laadukas ja tehokas käsisammutin, joka soveltuu teollisuuteen, yrityksille ja julkisiin tiloihin. Sammuttaa yleisimmät palotyypit ja materiaalit. Teholuokka 27A on korkea sammuttimen koon nähden. Sisältää letkun ja seinäkiinnikkeen.

59,90 € / kpl

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502335971
  • EAN-koodi: 7320890159606

Jauhesammutin Housegard 4 kg 27A 233B C on laadukas ja erittäin tehokas käsisammutin. Sammuttimen teholuokka 27A on korkea sammuttimen koon nähden. Tällainen ABC-paloluokituksen mukainen sammutin soveltuu nestemäisten ja nesteytyvien aineiden (bensiini, steariini), hehkuen palavien aineiden (puu, paperi, kangas, hiili) sekä kaasumaisten aineiden, kuten nestekaasun ja asetyleenin sammuttamiseen. Se soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen. Sammutuskyky: • orgaaniset hehkuen palavat materiaalit (paperi, puu, kangas jne.) • palavat nesteet • kaasu • sähköpalot 1000 volttiin asti Jauhesammutin on EU:n palosammutinstandardin EN3 mukainen sekä laiva- ja veneliikenteen Wheelmark- ja DNV-sertifioitu. CE-merkintä kertoo sammuttimen täyttävän EU:n direktiivien oleelliset turvallisuusvaatimukset.

Vaaralausekkeet

Pöly voi ärsyttää silmiä mekaanisesti. Pöly voi ärsyttää ilmatiehyitä ja aiheuttaa kurkun ärsytystä ja yskimistä. Usein toistuva pölyn hengittäminen erittäin pitkän ajan kuluessa voi aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia. Faroangivelser: Damm i ögonen kan ge mekanisk irritation. Damm kan irritera luftvägarna och medföra halsirritation och hosta. Ofta återkommande inandning av damm genom längre tid ökar risken för att utveckla lungsjukdomar.

Pakkaus

Paino
6.8 kg
Korkeus
44.8 cm
Pituus
16.3 cm
Leveys
14.8 cm