Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Jauhesammutin Housegard 6kg 43A 233BC sis. letkun ja seinäkiinnikkeen

HOUSEGARD

Housegard 6 kg jauhesammutin sammuttaa A-, B- ja C-luokan paloja eli orgaanisia paloja, nestepaloja ja kaasupaloja sekä sähköpaloja 1000V saakka. Sammuttimen teholuokka on 43A 233B C .

  • painetakuu 5 v. valmistuksesta
  • SFS-EN3, CE, Wheelmark

61,95 € / kpl

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 502502469
  • EAN-koodi: 7320890143605

Housegard 6 kg 43A 233B C jauhesammutin on tehokas käsisammutin, joka sammuttaa A-, B- ja C-luokan paloja eli orgaanisia paloja, nestepaloja sekä kaasupaloja 1000 volttiin saakka. ABC-paloluokituksen mukainen sammutin soveltuu nestemäisten ja nesteytyvien aineiden kuten bensiinin, steariinin ja lakan sekä hehkuen palavien aineiden kuten nestekaasun ja asetyleenin sammuttamiseen. Solveltuu käytettäväksi yrityksissä, julkisissa tiloissa ja teollisuudessa. Toimintalämpötila -30…+60 °C. Mukana seinäkiinnike ja letku. Painetakuu 5 vuotta valmistuksesta. Sertifioinnit: SFS-EN3, CE, Wheelmark. SAMMUTTIMEN HUOLTAMINEN Sammuttimeen stanssattu päiväys on tuotteen valmistuspäivä, josta lasketaan tarkistus tehtäväksi 1–2 vuoden kuluttua riippuen sammuttimen säilytysolosuhteista. Kotioloissa säilytettävällä tai henkilökohtaisessa käytössä olevalla sammuttimella ei ole tarkastuspakkoa. Yksityiskäytössä olevaa sammutinta kannattaa silloin tällöin kopautella ja ravistaa, jotta sammutusaine ei paakkuunnu. Samalla tulee silmämääräisesti tarkastaa, että paineneula on vihreällä alueella. Jauhesammuttimen käyttöikä on 10 vuotta valmistuksesta, minkä jälkeen se tulee huoltaa sammutinhuoltoliikkeen toimesta. Sammutin on aina huollettava käytön jälkeen, vaikka vain osa tehoaineesta olisi käytetty. Huoltaminen ja sammuttimen täyttö vaatii erikoistyökaluja ja koulutusta; ota yhteyttä valtuutettuun käsisammutinhuoltoliikkeeseen. Huollossa on käytettävä vain maahantuojan hyväksymiä tehoaineita ja varaosia. Lue lisää käsisammuttimia koskevista määräyksistä ja lainsäädännöstä Tukesin verkkosivuilta tukes.fi.

Tuote

Paino
9.3 kg
Takuu
24 kuukautta

Pakkaus

Paino
9.6 kg
Korkeus
54.2 cm
Pituus
15.8 cm
Leveys
15.8 cm

Vaaralausekkeet:

Pöly voi ärsyttää silmiä mekaanisesti. Pöly voi ärsyttää ilmatiehyitä ja aiheuttaa kurkun ärsytystä ja yskimistä. Usein toistuva pölyn hengittäminen erittäin pitkän ajan kuluessa voi aiheuttaa vakavia keuhkosairauksia. Faroangivelser: Damm i ögonen kan ge mekanisk irritation. Damm kan irritera luftvägarna och medföra halsirritation och hosta. Ofta återkommande inandning av damm genom längre tid ökar risken för att utveckla lungsjukdomar.