KALKKIMAALI DOMUS NATURA KALUSTEET GREY ALDER 1L

KALKKIMAALI DOMUS NATURA KALUSTEET GREY ALDER 1L

SOKEVA

Samettisen liitumainen ulkonäkö. Tuunaajan sisustusmaali kalusteille ja koriste-esineille. Kalkkimaali on päästötön ja turvallinen käyttää. Sävyt suunniteltu Suomessa suomalaisille.

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 501925236
  • EAN-koodi: 6414860103001

Samettisen liitumainen ulkonäkö. Tuunaajan sisustusmaali kalusteille ja koriste-esineille. Kalkkimaali on päästötön ja turvallinen käyttää. Sävyt on suunniteltu Suomessa suomalaisille. Chalk Paint -kalustemaalilla voi maalata lähestulkoon mitä tahansa puhdasta ja rasvatonta pintaa, pohjahionta ei ole välttämätöntä. Sopii puulle, tiilelle, metallille, lasille, saviruukuille, kankaille tai vaikkapa koriste-esineille. Kalustemaalilla saa aikaan rustiikkisen himmeän lopputuloksen, jonka voi halutessaan käsitellä Domus Natura Wax -vahoilla. Huomaa, että kalustemaali ei kestä kovaa kulusta ilman Domus Natura Wax -käsittelyä. KÄYTTÖ: Pinnan täytyy olla kuiva, tasainen, puhdas, eikä siinä saa olla rasvaa eikä läpitunkevia aineita (mm. vesi, nikotiini) Poista käsiteltävästä pinnasta irtonaiset vanhat pinnoitteet ennen kalkkimaalin käyttöä. Levitä pensselillä tasaisen ohuesti. Yksittäisten värikerrosten täytyy olla kuivia, ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Ympäristön ja pinnan lämpötilan tulee olla yli 12 °C. Huolehdi riittävästä tuuletuksesta ja vältä suoraa auringonvaloa maalatessasi. OMINAISUUDET: Tarttuu helposti jo maalatuille tai lakatuille pinnoille. Helppokäyttöinen, lähes hajuton, kuivuu nopeasti ja VOC-vapaa. Ei kestä kovaa kulutusta, valitse käyttökohde sen mukaisesti. ANNOSTELU: Yhdellä litralla maalaa noin 10-13 m², riippuen maalattavasta pinnasta. SÄILYTYS: Säilytetään viileässä, kuivassa ja suojassa pakkaselta. Säilyy avaamattomana vähintään n. 12 kuukautta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. AINESOSAT: Vesi, liitu, titaanidioksidi, puuliima (PVA) ja väripigmentit. HÄVITYS: Hävitetään virallisten säännösten mukaan. Hyvin tyhjennetyt vanhat kanisterit voi laittaa jätteenkeräykseen. Hävityskoodi EAK 08 01 20, GIS-koodi M-DF 01. Ylijäämämaalia ei saa heittää maaperään tai viemäriin. Valmistusmaa Hollanti.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-BENTSISOTIATSOL-3(2H)-ONI. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
1.505 kg
Pakkauskoko (l)
1
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
1.505 kg
Korkeus
13.5 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm