Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kiillotusaine Mirka Polarshine 35 1l

MIRKA

Polarshine® 35 on karkea kiillotustahna, joka on kehitetty erityisesti vene- ja komposiittiteollisuuden tarpeisiin. Se sopii materiaaleille kuten gel coat, korkeakiiltoiset lakatut pinnat sekä komposiittimateriaalit.

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

39,95 € / kpl

39,95 € / l

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 502294643
  • EAN-koodi: 6416868365832

Polarshine® 35 on karkea kiillotustahna, joka on kehitetty erityisesti vene- ja komposiittiteollisuuden tarpeisiin. Se sopii materiaaleille kuten gel coat, korkeakiiltoiset lakatut pinnat sekä komposiittimateriaalit. Käyttämällä Polarshine® 35 -kiillotustahnaa pystyt vähentämään työvaiheiden määrää. Polarshine 35 hioo nopeammin ja tehokkaammin saaden aikaan korkeakiiltoisen pinnan. Kiillotusaineen ainutlaatuiset kosteuttavat ominaisuudet pienentävät pinnan kuivumisen tai ylikuumenemisen riskiä. Polarshine® 35:n viskositeetti vähentää roiskumista ja tuotetta on helppo levittää työstettävälle pinnalle.

Pakkaus

Paino
1.52 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
27 cm
Pituus
8.5 cm
Leveys
8.5 cm

Ympäristötiedot

Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Tuote on syttyvää. Faroangivelser: EUH066 Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. Produkten är brännbar.