Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kirjo Aqua Peltikattomaali 9l PM3 sävytettävä

TEKNOS

Himmeä vesiohenteinen peltikattomaali uusien sinkittyjen/galvanoitujen pelti- ja teräspintojen maalaukseen sekä aiemmin alkydi- tai akrylaattimaaleilla maalattujen peltikattojen huoltomaalaukseen.

139 € / kpl

15,44 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500908196
  • EAN-koodi: 6414621019961

Kirjo Aqua on vesiohenteinen ruosteenestopigmenttiä sisältävä, hyvin tarttuva ja levittyvä erikoismaali, joka sopii peltikattojen ja muiden metallipintojen maalaamiseen. Kirjo Aqua -peltikattomaali suojaa peltikattoa säiden rasitukselta – ja saa kattosi kestämään ja näyttämään kauniilta pitkään. Ruosteenestopigmentoitu pintakova mutta joustava maalikalvo suojaa metallialustaa korroosiolta. Himmeäkiiltoinen, akrylaattipohjainen Kirjo Aqua sopii uusien maalaamattomien, sinkittyjen ja galvanoitujen pelti- ja teräspintojen maalaukseen sekä aikaisemmin maalattujen peltikattojen ja teollisesti maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen huoltomaalaukseen. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: n. 7–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 140 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. Kirjo Aqua -peltikattomaalilla maalattu pinta on pölykuiva tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 8 tunnin kuluttua maalauksesta. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavan pinnan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Esikäsittely säästää aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Kirjo Aqualla maalattaessa uuden peltikaton ei tarvitse himmentyä ennen maalauskäsittelyä. Peltikatot ja muut maalaamattomat sinkkipinnat Pese sinkitty peltipinta peltipesuaineella ennen maalaamista ja huuhtele vedellä. Poista mahdollinen ruoste teräsharjaamalla. Aikaisemmin maalatut pinnat Poista irtoava vanha maali sekä mahdollinen ruoste kaapimalla. Jos maali hilseilee runsaasti, sen tarttuvuus on kauttaaltaan huono ja se kannattaa poistaa kokonaan. Pese pinta peltipesuaineella ja huuhtele vedellä. Varmista huoltomaalauksessa vanhan pinnoitteen ja Kirjo Aquan yhteensopivuus ennen maalausta. Korroosionsuojaa voi tehostaa pohjamaalaamalla ruostekohdat ruosteenestopohjamaalilla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, ns. kattoharjalla tai korkeapaineruiskulla. Jos käytät sivellintä, pinta kannattaa maalata kahteen kertaan. Huoltomaalauksessa ruosteiset, esikäsitellyt kohdat kannattaa paikkamaalata ruosteenestomaalilla tai Kirjo Aqualla, minkä jälkeen pinta maalataan kertaalleen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Pinnan lämpötila ei saisi kohota yli +40 °C:n, sillä silloin maali haihtuu liian nopeasti, sen tarttuvuus heikkenee ja maalipintaan voi muodostua huokosia tai kuplia. Muista myös: ruosteenestopohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tuote

Paino
10.86 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7
Perusmaali
PM3
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
7
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
11.91 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja 2,4,7,9-tetrametyylidek-5-yyni-4,7-dioli. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Faroangivelser: EUH208 Innehåller blandning av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 220-239-6] (3:1) och 2,4,7,9-tetrametyldek-5-yn-4,7-diol. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.