KUIVAN TILAN SEINÄLIIMA 1L KIILTO 1

KUIVAN TILAN SEINÄLIIMA 1L KIILTO 1

KIILTO PRO

Paperi-, polyesteri- ja lasikuitualustaisten vinyyli- ja kangastapettien, juutti- ja lasikuitukudosten sekä ruoho- ja kaislatapettien kiinnityksiin kuivan käytön tiloissa. Riittoisuus n. 4 - 5 m²/l.


14,20 € / kpl

14,20 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500336458
  • EAN-koodi: 6411511020014

Liima seinänpäällysteiden kiinnittämiseen kuivissa tiloissa. Soveltuu paperi-, polyesteri- ja lasikuitualustaisten kangas- ja vinyylitapettien sekä ruoho- ja kaislatapettien ja juutti- ja lasikuitukudosten kiinnittämiseen. Tapettiliima soveltuu raskaidenkin seinäpäällysteiden kiinnittämiseen. Liimaa ei voi käyttää täysmuovisille materiaaleille. Tuote täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen vaatimukset. Tekniset tiedot: • puualustan kosteus 8–12 %, betonialustan kosteus maks. 3 p-% tai alle 85 % RH • käyttölämpötila +18–25 °C • riittoisuus 4–5 m²/l • tiheys n. 1,05 • sideaine PVAc-dispersio ja tärkkelys • työskentelyaika n. 15–20 min (märkäliimaus) • pakkauskoko 1 l • Tuote säilyy avaamattomana yli 1 °C:ssa 18 kk, avattuna käytettävä 1 kk:n kuluessa. Käyttöohje Varmista ennen tapetointia, että kiinnitysalusta on puhdas, kuiva, kiinteä ja tasainen. Maalatut alustat hiotaan ja soodapestään sekä huuhdellaan huolellisesti. Tasoita kosteudenkestävällä tasoitteella. Huokoiset pinnat esikäsitellään ohennetulla Kiilto 1 Seinäliimalla. Kuitulevylle liimattaessa kiinnitys tehdään levyn viirapinnalle. Paperitaustaiset vinyyli-, ruoho- ja kaislatapetit: Levitä seinäliima tapetin taustaan maalitelalla, taita vuota kaksin kerroin ja odota muutama minuutti. Asennus tehdään normaalisti puskusaumaan. Juutti- ja lasikuitukudokset, tekstiilitapetit sekä polyesteri- ja lasikuitualustaiset vinyylitapetit: Levitä seinäliima lastalla tai maalitelalla päällysteen taustaan tai 1–3 vuodan alueelle seinään. Liimaus suoritetaan ns. märkäliimauksena ja vuodat asennetaan joko puskusaumaan tai tehdään saumaus seinällä veitsen avulla. Poista tuoreet liimatahrat kostealla sienellä tai rievulla. Kudokset ovat päällemaalattavissa aikaisintaan vuorokauden kuluttua liimauksesta. Jos tapetin tekstiiliosa muodostuu ristikkäisistä langoista, liiman voi levittää joko seinään tai tapetin taustaan. Jos yhdensuuntaiset langat muodostavat tapetin tekstiiliosan, liima pitää levittää aina tapetin taustaan. Käytä suojakäsineitä ja vältä tarpeetonta altistumista ja ihokosketusta tuoreen tuotteen kanssa. Lue käyttöturvallisuustiedote huolellisesti ennen tuotteen käyttöä.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsoliini-3-onia ja 2-metyyli-2H -isotiatsol-3-onia [EY nr 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H -isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Pakkauskoko (ml)
1 000
Alin käyttölämpötila °C
+18
Ylin käyttölämpötila °C
+25

Pakkaus

Paino
1 kg
Korkeus
13.2 cm
Pituus
13.2 cm
Leveys
13.2 cm