Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kuumankestomaali PROF musta 600 c

PROF

Kuumakestomaali soveltuu käsitellyille sekä käsittelemättömille pinnoille, jotka joutuvat alttiiksi erittäin korkeille lämpötiloille. Maali kestää bensiiniä, kemikaaleja ja sään vaikutuksia. Kestää korkeita lämpötiloja 600 °C:seen saakka.

12,95 € / kpl

32,37 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501877312
  • EAN-koodi: 6438313407690

Kuumankestomaali PROF soveltuu käsitellyille sekä käsittelemättömille pinnoille, jotka joutuvat alttiiksi erittäin korkeille lämpötiloille. Maali kestää bensiiniä, kemikaaleja ja sään vaikutuksia sekä korkeita lämpötiloja 600 °C:seen saakka. PROF-lämmönkestomaali soveltuu käytettäväksi esimerkiksi uunien, kattiloiden, savupiippujen ja grillien ulkopinnoilla sekä autojen pakoputkistoissa, kun käyttölämpötila ei ylitä +600 °C. PROF-maalilla on erinomainen tartuntakyky. Maali on sään-, bensiinin- ja kemikaalinkestävä. • pakkauskoko: 0,4 l • sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön • naarmuuntumaton • tarttuu hyvin • peittää hyvin SPRAYMAALIN KÄYTTÖ Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas, rasvaton ja kuiva. Aerosolin on oltava huoneenlämpöinen, noin +15… +25 °C. Ympäristön esineet ja pinnat on suojattava maalilta. Ennen käyttöönottoa ravistetaan spraypurkkia kaksi minuuttia ja poistetaan suuttimen alta punainen turvarengas. Testaa maalia esimerkiksi suojapaperille ennen maalauksen aloittamista. Maalausetäisyys on noin 25 - 30 senttimetriä kohteesta. Maalia suihkutetaan usea ohut kerros. Ravista pulloa aina ennen seuraavaa kerrosta. Käytön jälkeen suutin puhdistetaan kääntämällä aerosoli ylösalaisin ja painamalla suutinta 5 sekunnin ajan. Lue tuotteen käyttöturvallisuustiedotteesta tuotteen ominaisuuksista, vaaroista ja turvallisesta varastoinnista ja käsittelystä. PROF-spraymaaleja on saatavissa eri väreissä. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
0.42 kg
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Liuotin
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
0.4

Pakkaus

Paino
0.417 kg
Nettosisältö
0.4 LTR
Korkeus
19 cm
Pituus
7 cm
Leveys
7 cm

Vaaralausekkeet:

H222 Erittäin helposti syttyvä aerosoli. H229 Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. H315 Ärsyttää ihoa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H411 Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H222 Extremt brandfarlig aerosol. H229 Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. H315 Irriterar huden. H319 Orsakar allvarlig ögonirritation. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. H411 Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.