Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Leca®-sora 4–10mm 1000l

SAINT-GOBAIN WEBER

Hyvän lämmöneristyskyvyn ansiosta Kevytsora soveltuu maanvaraisten alapohjien ja putkijohtojen eristykseen sekä rakennusten ulkopuolisiin routaeristyksiin. Sopii myös korjausrakentamiseen sekä pienien routavaurioiden korjaamiseen.

228 € / kpl

0,23 € / l

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 500803606
  • EAN-koodi: 6419141100588

Leca®-sora 4–10 mm on kevyt ja monikäyttöinen kotimaisesta savesta valmistettu luonnontuote. Sora soveltuu maanvaraisten alapohjien ja putkijohtojen eristykseen sekä rakennusten ulkopuolisiin routaeristyksiin. Tuote soveltuu myös korjausrakentamiseen sekä pienien routavaurioiden korjaamiseen. Hyvän lämmöneristyskyvyn ansiosta Leca-sora soveltuu erinomaisesti maanvaraisten alapohjien ja putkijohtojen eristykseen sekä rakennusten ulkopuolisiin routaeristyksiin. Se soveltuu myös korjausrakentamiseen sekä pienien routavaurioiden korjaamiseen. Leca-sora kestää kuormitusta ja täyttää helposti sokkeloisetkin kohdat. Materiaali on kevyttä, joten sitä on helppo käsitellä, eikä se aiheuta rakenteille juurikaan ylimääräistä kuormitusta. Tekniset tiedot • raekoko: 4–10 mm • paloluokka: palamaton • pH: 9–11 • tiheys: 300 (± 15%) kg/m³ (irtokuivatiheys) • sallittu pintakuormitus: 200 kN/m² Leca-sorasta saadaan helposti kevyttä ja kestävää kevytsorabetonia. Sekoitussuhde: 50 l säkki Leca®-sora 4–10 mm sekoitetaan esim. porakonevispilällä 25 kg säkkiin weber S 30 Sementtilaastia. Näin syntyy reilut 50 l helposti liikuteltavaa ja työstettävää kevytsorabetonia.

Vaaralausekkeet:

Soraa käsiteltäessä, erityisesti puhallustäytöissä, ilmaan nousee pölyä, jonka hengittämistä tulee välttää. Pölyn määrä ja raekoko vaihtelevat tuotelajikkeittain. Pöly voi sisältää pieniä määriä alveolijakeista kiteistä piidioksidia (kvartsia), jolle on annettu työperäisen altistuksen raja-arvo, ks. Kohta 8. PBT- ja vPvB-arvioinnin tulokset PBT: Ei sisällä PBT-aineita. vPvB: Ei sisällä vPvB-aineita. Faroangivelser: Resultat av PBT- och vPvB-bedömningen PBT: Innehåller ej PBT-ämnen. vPvB: Innehåller ej vPvB-ämnen.

Pakkaus

Paino
265 kg
Nettosisältö
1000 LTR
Korkeus
100 cm
Pituus
120 cm
Leveys
100 cm